Пропозиція - обалдєть , нє встать

• Автор теми Автор теми Иван Петровский
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 3K

Иван Петровский

Форумчанин
Дописи
646
Реакції
760
Бали
5305
Иван Петровский не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доведеться ставати на шлях праведної війни. Одна із кантор сьогодні набрала мамі і сказала «у нього ж там 14500 всього, ми підем на зустріч» це при тілі 6к. Не суть. Говнарі.
Почну напевне з того, що візьму слухавку і всю ланку від запиту листа із договором з мокрою печаттю... відзиви писати - не писати? Чи цього досить поки просто контактувати?
Так це все гемарно.
Щоранку в поту встаю. Нафіг влазив()(

Доведеться ставати на шлях праведної війни. Одна із кантор сьогодні набрала мамі і сказала «у нього ж там 14500 всього, ми підем на зустріч» це при тілі 6к. Не суть. Говнарі.
Почну напевне з того, що візьму слухавку і всю ланку від запиту листа із договором з мокрою печаттю... відзиви писати - не писати? Чи цього досить поки просто контактувати?
Так це все гемарно.
Я тоже думаю-зачем я в это влезла?Ну один займ ну два.но 28 -это про что я думала?Где мои мозги были?Грустно...

Так це все гемарно.
Найкращий шлях,описаний в розділі,,для новачків''. Розмова з рідними,зміна сімки, банківських карток(або банку). Поприходили соц, мережі. Режим ,, сніжинка''. Реагувати тільки на рекомендовані листи
Поприховувати

Так це все гемарно.
После боя кулаками не машут.

Найкращий шлях,описаний в розділі,,для новачків''. Розмова з рідними,зміна сімки, банківських карток(або банку). Поприходили соц, мережі. Режим ,, сніжинка''. Реагувати тільки на рекомендовані листи
Поприховувати
Та був в сніжинці...
маніЯки добрались до мами...
Думаю сьогодні зняти слухавку, попередити що відтепер існуємо в правовому полі...І далі по схемі...
Чи далі в сніжинку уходити?

Розумію, що рішення тільки за мною. Але ж за будь яку підтримку - дяка

Та був в сніжинці...
маніЯки добрались до мами...
Думаю сьогодні зняти слухавку, попередити що відтепер існуємо в правовому полі...І далі по схемі...
Чи далі в сніжинку уходити?

Розумію, що рішення тільки за мною. Але ж за будь яку підтримку - дяка
При моїх 20 особистих мфо ,я досі в ,,сніжинці''))) тілько суджусь з ,,монеткою.
Змініть мамі сімку,благо, зараз новий рік.... Акції різні....
А підтримку Ви завжди тут отримаєте....))))))

Я думаю, здесь каждый думает, как я мог в такое говно влезть, сейчас нужно думать как вылазить из этого всего

При моїх 20 особистих мфо ,я досі в ,,сніжинці''))) тілько суджусь з ,,монеткою.
Та в неї 322 роки вже той номер. Стандартна схема.
Да, тут легше в сто разів.
Спасибі вам

какой вы сильный человек.мне б немножко вашей уверенности .может и легче было бы....

Ще трохи і прививка форумом би подіяла на 100%
Маму шкода що тірябають. Вона не заслужила за мене дятла слухати...

Так це все гемарно.
Забороніть мамі відповідати, скажіть, що розберетесь, що пугають по телефону. Нащо мамі тиск піднімати?

какой вы сильный человек.мне б немножко вашей уверенности .может и легче было бы....
Повірте,я була така налякана,в депресії, форумчани ледь мене витримували...... Витягнули,підказували..... Навчалась....
Ви теж станете такою,ще трішечки)))))
Ще трохи і прививка форумом би подіяла на 100%
Маму шкода що тірябають. Вона не заслужила за мене дятла слухати...
Всі ,,наші'' не заслуговують.....((
Дослухаєтесь до порад, починайте змінювати ситуацію,бо її ніхто не змінить, крім Вас.....
Форум допоможе вистояти

Останнє редагування:
Повірте,я була така налякана,в депресії, форумчани ледь мене витримували...... Витягнули,підказували..... Навчалась....
Ви теж станете такою,ще трішечки)))))

Всі ,,наші'' не заслуговують.....((
Дослухаєтесь до порад, починайте змінювати ситуацію,бо її ніхто не змінить, крім Вас.....
Форум допоможе вистояти
спасибо за поддержку.она мне сейчас так нужна!

Я готова Вас підтримати))))).
Ви не одна)))
Панночка, питання, норм якщо розпочну розмову «...наша розмова пишеться, і відтепер ми ведемо діалог тільки в правовій площині? Чекаю від вас договір позики рекомендованим листом, з мокрою печаткою і підписом довіреної особи?»
Просто для заспокоєгння скажіть чи вірним буде початок діалогу?

Панночка, питання, норм якщо розпочну розмову «...наша розмова пишеться, і відтепер ми ведемо діалог тільки в правовій площині? Чекаю від вас договір позики рекомендованим листом, з мокрою печаткою і підписом довіреної особи?»
Просто для заспокоєгння скажіть чи вірним буде початок діалогу?
Вірно.... Спробуйте,але для них це не аргумент і вони просто не дадуть Вам слова доказати ... Провірено((
Вы знаете меня здесь на форуме и поддерживают люди.Я совсем одна-все отвернулись.спасибо-пишу и плачу....
Плакати, інколи Потрібно... Якщо дуже важко напишіть в ЛК,але наразі пізніше зможу відповісти...
Обнімаю Вас)))

Вірно.... Спробуйте,але для них це не аргумент і вони просто не дадуть Вам слова доказати ... Провірено((

Плакати, інколи Потрібно... Якщо дуже важко напишіть в ЛК,але наразі пізніше зможу відповісти...
Обнімаю Вас)))
Не дадуть слова доказати? Н-да

Назад
Угорі