Пропозиції від банана кредит як бути?

Добрый день , подскажите пожалуйста, а на какой день просрочки начали родным звонить?
це не можливо передбачити,мені так здається,що як тільки знайдуть вільні вуха... у мене банана сусідові десь через тиждень подзвонила,бо до мене не могли достукаться...

У меня уже 5 день просрочки , говорят что будут звонить третим лицам , просто муж не знает про кредит , если узнает мне хана ….. теперь не знаю что делать , а больше не где не дают кредит что бы презакрыть

У меня уже 5 день просрочки , говорят что будут звонить третим лицам , просто муж не знает про кредит , если узнает мне хана ….. теперь не знаю что делать , а больше не где не дают кредит что бы презакрыть
І це добре.
Повірте, що так краще. Бо ще глибше зануритесь на дно.
Всі це проходять і ви пройдете.
Чоловіку варто все рзказати.
Краще самі це зробіть, ніж це зроблять за вас ще й з "прикрасами ваших досягнень".

І це добре.
Краще самі це зробіть, ніж це зроблять за вас ще й з "прикрасами ваших досягнень".
І це добре.
Не знаю у меня наверное язык не повергается ему сказать

Просто в липні 2020 ви приблизно таке саме писали і що боїтесь щоб чоловік не взнав. Тому і спитав )
Я когда то писала но тогда, мама мне помогла все закрыть теперь ей сейчас нечем мне помочь , я долго не брала их и вот опять вляпалась ……

В мене була схожа ситуація думала що чоловік взагалі піде від мене,але настав момент коли прийшлось розказати бо я вже не витримувала психологічно просто, розказала йому він був вшоці але зараз все нормально,він мене підтримує,буває що проскакує в нього що нафіга я це все наробила,але все ж таки рада що розказала я а не хтось подзвонив, варто повідомити його все таки

У мене 18 день прострочки- сьогодні банана дзвонили сусідові (чомусь усі шараги саме йому дзвонять,бідний сусід,видно з одної бази дані беруть). Тіло 9,одна пролонгація і 2,7 стирили з картки, бо не встигла заблокувати.Виходить з 9 я вже 5,7 заплатила. А хочуть ще12... Тут кажуть,що вони нікому з оточення не дзвонять...але мабуть як карта ляже... мабуть я така везуча. В кінець списку їх...
Я когда то писала но тогда, мама мне помогла все закрыть теперь ей сейчас нечем мне помочь , я долго не брала их и вот опять вляпалась ……
Навіщо???? Одного разу було мало??! Я не розумію!!! Я вперше і в останнє в боржниках (впевнена). Після деокупації потрібно було починати з нуля, банки кредитів не давали, всі залишилися без коштів, ціни захмарні. Потрібно було за щось починати знову власну справу. Очікувала абсолютно інший результат. В кінці витрати стали перевищувати заробіток. У мене немає думки щоб хтось оплачував мою необачність ( дурство). Вам заплатила мама....Ви не гарна людина ( якби можна було б вживати нецензурну лексику( оггого)

Назад
Угорі