Highlander
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1068
- Реакції
- 1756
- Бали
- 6480
Highlander не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А які є вакансії?И мне интересно
Ніякі копії я не прошу!! Просто :знаходиш людину на вакансію - отпимуєш гроші!! Всееее))Что устроиться якобы на работу. Вы этому "агенству" передадите копии своих документов. На которые не так сложно будет набрать кредитов. Человек написал, замануха хорошая.
Завод в Словаччину, склади і стройка Чехія, Литва яблукагА які є вакансії?
Зараз така оплата є для чоловіків на стройку.. Жінкам легша робота, і менша зарплатад*pa дурная, ими ну ок, меня интересует Чехия з/п от 135 кр/час устраивайте меня на работу
д*pa вы мутная!Всім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу ?от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра ?
Пишу вам в приватд*pa дурная, ну ок я согласен. Интересует двухгодичная виза по "режим Украина" трудоустраивайте меня!
Дуже гарно. А чому??? Все просто і ясно написано!!! Чому вы всюди шукаєте підвох.д*pa вы мутная!
И сразу уйма недовольных .Живу в Варшаве 7 месяцев.Есть такое движение в Польше.Только либо автор хочет чутка нажиться,либо кто-то наживается на авторе так так агенства за человека выплачивает 200 злотых(около 1250 гривен).По поводу кредитов,в польше что бы взять кредит как минимум нужна карта часового побыту .На загран паспорт вам никто ничего не даст даже при личном присутствиеВсім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з ваідзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати
В САД!!!! НЕ ВЕДИТЕСЬ, КТО ПОВЕЛСЯ - ОТПЕШИТЕСЬ, ОСТЕРЕГИТЕ форуМЧАН!!!!Всім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра
В САД!!!! НЕ ВЕДИТЕСЬ, КТО ПОВЕЛСЯ - ОТПЕШИТЕСЬ, ОСТЕРЕГИТЕ форуМЧАН!!!!
А шо там,белка хватанула?
Нём, очень вкусный бесплатный сыр - в мышеловки и то для второй мышки
Можно подробнее? Куда ехать и что делать?Всім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра
А что надо делать?в интернете что то? объясните пожалуйстаВсім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу ?от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра ?
А что надо делать?в интернете что то? объясните пожалуйста
Это надо где-то регистрироваться?а если человек поедет работать а там его"кинут"и к кому тогда он претензии будет предъявлять?Дают список вакансий - находишь на одну из вакансий желающего работать там-получаешь деньги .
Существует х*рня такая и таких"рекрутеров" уйма.Особенно их много на Фейсбуке.
В детали особо не вникал,но знаю что платят за человека около 200 злотых в Польше .
Это надо где-то регистрироваться?а если человек поедет работать а там его"кинут"и к кому тогда он претензии будет предъявлять?