Пропоную ідею всім, хто боїця, приїзду до дому колекторів

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
IMG_20200204_005758.jpg

пусть приезжают - не жалко. Жена в курсе где я его от детей прячу. Ещё я в своё время второе место по кикбоксингу занял по Украине (среди любителей). Отх#$чу от всей души, за все звонки, письма и т.д.
п.с. чорне авто себе оставлю...
Цвіте терен ,цвіте терен.....
Коллектор ,,,палає'''))))))

Майже кожна друга реклама це онлай
Їм все більше волі дають
Хочу що б ті омороки знали, як їх можуть зустріти.

Так і є))))
Нічого,ще нам трішки залишилося...
І ми знову будемо ПЕРЛИКУВАТИ)))))))
Я вже давно "ПЕРЛикую" в доброму розумінні ... і радий за тебе, що ти це розділяєш зі мною )))
Як би це іншим вталувати ? ))

на форуме есть трудовик,пусть детвора нам рогатки сделает на уроках:ahaha:. че их бояться,нас больше чем их,заипутся ко всем ездить

IMG_20200204_005758.jpg

пусть приезжают - не жалко. Жена в курсе где я его от детей прячу. Ещё я в своё время второе место по кикбоксингу занял по Украине (среди любителей). Отх#$чу от всей души, за все звонки, письма и т.д.
+5

IMG_20200204_005758.jpg

Рано или поздно ( в принципе не имеет значения ) - будет и "на нашей улице праздник" !

Вкладення

• images (4).webp
    images (4).webp
    12.5 Кб · Перегляди: 23

Вкладення

• 16546.webp
    16546.webp
    22.6 Кб · Перегляди: 22

Вкладення

• prikoly-111-281x450.webp
    prikoly-111-281x450.webp
    19.5 Кб · Перегляди: 22
Є ідея.
Читав тут , мол приїжало чорне авто з двома м*дак...ми до дому.
Багато хто боїця, що буде і в нього таке.
Якщо Ви боїтеся кожне нове авто, яке проїжає біля Вас. Тоді порада Вам.
Ді і я більш ніж впевнений, що тут сидять колектора і все гарно пасуть. Хай читають і знають, що їх чекатимунь в дома з сюрпризом
Пропоную обзавестися для самозахисту, самовпевненості пневматичний чи травматичний пістолет.
Вони ж безстрашні та їм не страшно буде і не боляче :)
Ну ти прям герой мозговий-штурм. В 34 роки, тобі треба на заняття якісь ходити, або закінчити 9 класів хочаб. По таких текстах в мене чомусь вимальовується образ такого підбуханого хряка зу села в якому він нічого не боїЦя. Агент Мирон з пестолєтом.

Ну ти прям герой мозговий-штурм. В 34 роки, тобі треба на заняття якісь ходити, або закінчити 9 класів хочаб. По таких текстах в мене чомусь вимальовується образ такого підбуханого хряка зу села в якому він нічого не боїЦя. Агент Мирон з пестолєтом.

Назад
Угорі