Пропоную ідею всім, хто боїця, приїзду до дому колекторів

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
В черном панамэро черная пантера...
Какие машины? Какие травматы? :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Вроде ж взрослые люди

Є ідея.
Читав тут , мол приїжало чорне авто з двома м*дак...ми до дому.
Багато хто боїця, що буде і в нього таке.
Якщо Ви боїтеся кожне нове авто, яке проїжає біля Вас. Тоді порада Вам.
Ді і я більш ніж впевнений, що тут сидять колектора і все гарно пасуть. Хай читають і знають, що їх чекатимунь в дома з сюрпризом
Пропоную обзавестися для самозахисту, самовпевненості пневматичний чи травматичний пістолет.
Вони ж безстрашні та їм не страшно буде і не боляче :)
Я сам к ним иногда езжу.Зачем их дожидаться?
Пневматику, еще можно, а вот травматическое оружие нельзя :)
А боевое?
Ви будете переживати за вуса, а вони за коліна ( це якщо їм повезе і не вище).
Створити тему де ставитимуть лайк, форумчани, в кого вже є .
ЛАйк

Це не дороге задоволення.
Пневматика від 1800грн
Навіть дешевше

34
С пневматики токо горобцов стрелять, а если напугаешь злого мужика, он тебе пневматику в одно место засунет

varvar, Привіт в мене є,Сайга 7-62(зареєстрована),помповик 12кал,та Форт-12Р(для відстрілу гумових куль).
Трошки розкажу про "Помпу". Можна придбати у районі 10 тис.гривнів,дозвіл орієнтовно(якщо дадуть) біля 5-6тис., ну і сейф від 2тис.
Ну що друзі,бути готовим не так і дорого,всього 5 МФО))))

varvar, Привіт в мене є,Сайга 7-62(зареєстрована),помповик 12кал,та Форт-12Р(для відстрілу гумових куль).
Трошки розкажу про "Помпу". Можна придбати у районі 10 тис.гривнів,дозвіл орієнтовно(якщо дадуть) біля 5-6тис., ну і сейф від 2тис.
Ну що друзі,бути готовим не так і дорого,всього 5 МФО))))
Помпу 8 или 12 турецкого производства со всеми документами и сейфом можно оформить за сумму чуть более 3к грн;)

KaPT0Xa, Ну не знаю брат чи можна щось за 3к толкове та надійне купити)
Більш менеш хороша помпа від 10к. Дозвіл із справками та курсами я орієнтовно був писав вище☝️(орієнтовно на даний час точної суми не знаю) володію вогнепалкою 2013року.

KaPT0Xa, Ну не знаю брат чи можна щось за 3к толкове та надійне купити)
Більш менеш хороша помпа від 10к. Дозвіл із справками та курсами я орієнтовно був писав вище☝(орієнтовно на даний час точної суми не знаю) володію вогнепалкою 2013року.
Я теж по цінам 2013 орієнтувався. Зараз, дивлюсь, робочий інструмент від 3к починається. Але все-одно, у рамках однієй зарплатні, або двох-трьох займів)

Назад
Угорі