Пролонгация. Начали считать уже по базовой ставке

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rammstein

✩ Premium ✩
Дописи
2447
Реакції
2046
Бали
2980
Rammstein не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сделал седня пролонгацию у них,в договоре пишет что % ставка не меняется,я брал со скидкой 50% . В личном кабинете заметил,что после пролонгации начали считать уже по базовой ставке 1.8% . Завтра буду выяснять что за хрень :big_boss: мне это никак не подходит... Могу не потянуть...

Rammstein, Пролонгації- це шлях в нікуди!Ви тільки відтягуєте неминуче.

Це я розумію :ahaha: але надіюсь на краще,якось вилізти з цього багна... В Дінеро,наприклад,якщо брав зі знижкою,так і рахують після пролонгації.. а ці щось почали не те рахувати... Завтра виясню...

Rammstein, Ну надійтеся! Пролонгаціями і перекредитуванням Ви в це багно ще більше залазите. А потім засмоктує дуже швидко і з головою!

Rammstein, Ну надійтеся! Пролонгаціями і перекредитуванням Ви в це багно ще більше залазите. А потім засмоктує дуже швидко і з головою!
Питань нема ))) але завжди треба використовувати хоч якийсь шанс... Т.б. сума загальна не є астрономічна...

Просто немає можливості перезичити й віддати все зразу... Стараюсь пролонгувати беручи зі знижкою як мінімум 50% або із зарплати платити

Я це все дуже добре осмислюю... Але якось хочеться вийти з цього й спокійно жити... З банками простіше якось ..

Rammstein, Так і зупиніться пролонгувати поки ще сума не є астрономічною.Я також думала ,ось ще трішки і я вилізу з цього багна .Ось ще отримаємо зарплати ,ще один кредит і банку і виліземо .А ні,засмоктало дуже крепко .

Rammstein, Так і зупиніться пролонгувати поки ще сума не є астрономічною.Я також думала ,ось ще трішки і я вилізу з цього багна .Ось ще отримаємо зарплати ,ще один кредит і банку і виліземо .А ні,засмоктало дуже крепко .
Я це перший раз пролонгую,ті місяці якось тягнув сам...

В банку не дають вже :ahaha:

Сделал седня пролонгацию у них,в договоре пишет что % ставка не меняется,я брал со скидкой 50% . В личном кабинете заметил,что после пролонгации начали считать уже по базовой ставке 1.8% . Завтра буду выяснять что за хрень :big_boss: мне это никак не подходит... Могу не потянуть...
Как вы не поймете - им только это и нужно, чтоб побольше с вас высосать и вы еще набрались долгов для пролонгаций. Сначала платишь раз в месяц, потом уже нужно выбирать на сколько дней ты хочешь продлить и тем самым отсрочить неизбежное: на 3-7-14 дней! Это кабала и чем раньше вы это поймете, тем больше денег у вас останеться.

Може й так,але якщо у вас позика під 0.9-1% ,Ви берете під 0.5-0.6% пролонгувати й оплачуєте,то деякий сенс є в цьому... Поки що допомагає триматися на плаву :smile60:

Хоча й це не айс...

Не платите пролонгации. Они через время сами предлагают оплатить тело

Я именно о кредит плюс говорю. Именно они вначале предлагают оплатить тело +%, потом только тело
Но % у них бешеные :dash1:брал со скидеск 50% ,вроде и читал в договоре,что после пролонгации остаётся скидка... А они начали под 1.8% лупить... Ну его нахрен такое счастье :fffuuu:

Артем, :ahaha: да я не отом.. После 1 2 просрочкип это дней или месяцев ?

Артем, :ahaha: да я не отом.. После 1 2 просрочкип это дней или месяцев ?
Ну не лет же))

После 1-2 месяцев

Но % у них бешеные :dash1:брал со скидеск 50% ,вроде и читал в договоре,что после пролонгации остаётся скидка... А они начали под 1.8% лупить... Ну его нахрен такое счастье :fffuuu:
Ну его нахрен им вообще платить

Ну мнк пока пообещали выездную группу с маршрутным листом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі