Пролонгація CrypSee

• Автор теми Автор теми khrystiukann
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 2K
І що ви робили, як ця ситуація вирішилась?

Це давно було? Щось взагалі туго в них з цим чатом…

А як взагалі краще? Чекати ранку? Чи заплатити вже ці 67? Просто це взагалі сюр… але моя тактика що оцих неадекватних я планую платити
3 тижні тому

Вишліть їм квитанцію оплати для початку.
Воно в саме тіло зарахувалось, але взагалі це дуже дивно, адже там потрібно сплатити конкретну суму щоб пролонгація була, я сплатила рівно

штурмуйте їх в чаті через сайт,в мене з бітами таке було,там одна людина скоріш за все на хазяйстві.Дозвонитись не міг,достукався в чат.Було і навпаки,чат мовчав, дозвонювався на пів третю ночі.Теж було, то гроші не пройшли,то не дійшли, то не туди списались.Нервів помотали.Якщо пролонгація, то в бітів два дні(доби) дається,тут думаю теж, достукайтесь до них, і виїжте їм мозок чайною ложкою.

штурмуйте їх в чаті через сайт,в мене з бітами таке було,там одна людина скоріш за все на хазяйстві.Дозвонитись не міг,достукався в чат.Було і навпаки,чат мовчав, дозвонювався на пів третю ночі.Теж було, то гроші не пройшли,то не дійшли, то не туди списались.Нервів помотали.Якщо пролонгація, то в бітів два дні(доби) дається,тут думаю теж, достукайтесь до них, і виїжте їм мозок чайною ложкою.
Сьогодні договір типу закінчується
Розумію, що сама винна що так пізно плачу але блін, такого ще не було

Вирішилась з поліцією, але це було пекло та купа нервів витрачених на їх терор 😒
Капець, то краще заплатити ці 67? Просто ну як так ….

У них чат тупо не працює на сайті

Воно в саме тіло зарахувалось, але взагалі це дуже дивно, адже там потрібно сплатити конкретну суму щоб пролонгація була, я сплатила рівно
Можливо ви не натиснули "пролонгувати", а натиснули "оплатити", тому так пішло. Але якщо все добре, тоді не знаю.

В будь якому випадку квитанцію, і "стукати" до них, поки не дадуть відповідь.

Можливо ви не натиснули "пролонгувати", а натиснули "оплатити", тому так пішло. Але якщо все добре, тоді не знаю.

В будь якому випадку квитанцію, і "стукати" до них, поки не дадуть відповідь.
Та натиснула, але взагалі там наче просто певну суму потрібно внести

Це без сенсу…

Вкладення

• IMG_9951.webp
    IMG_9951.webp
    142.6 Кб · Перегляди: 101
І що ви робили, як ця ситуація вирішилась?

Це давно було? Щось взагалі туго в них з цим чатом…

А як взагалі краще? Чекати ранку? Чи заплатити вже ці 67? Просто це взагалі сюр… але моя тактика що оцих неадекватних я планую платити
Чекати ранку вручную обновят, у меня такое было

Справді? У вас теж писало іншу суму пролонгації після оплати?

Але штраф хіба не автоматично зарахується?

дозвонився на гарячу лінію,Віктор,сам на зміні.Спробуйте набрати з не фінансового номеру.

Да нет там ничего автоматически они как он балды пишут каждый раз разные % так и закрывают перекрывают и т д вручную все

Нет у меня тогда вобще ничего не списалр

Останнє редагування:
По цьому номеру що на сайті?
0800300916
потім перезвон був з 0992805543
і з 0633270772 оцінка якості. Це в них тіпа прикол такий,що з фінансового номера не дозвонишся.В мене навпаки ,з оплати тіла зробили пролонгацію.

Назад
Угорі