Пролонгація CrypSee

• Автор теми Автор теми khrystiukann
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 2K
0800300916
потім перезвон був з 0992805543
і з 0633270772 оцінка якості. Це в них тіпа прикол такий,що з фінансового номера не дозвонишся.В мене навпаки ,з оплати тіла зробили пролонгацію.
Так. Він сказав, що коли з фінансового дзвониш перекидає на менеджера.

то шо, розібрались?
Ну наче так, сказав спочатку що треба доплатити, я кажу - типу що сума не може мінятись після пролонгації ..
Він каже - ну так, ви праві, менеджер зранку спише нарахування і підключить пролонгацію … сподіваюсь це правда …

Підскажіть, як бути?

Кріпсі - лічинка біткепітал. Або платити усе, або не платити взагалі

Можна буде пролонгувати, але сума збільшиться значно. Краще вирішуйте це питання зараз, якщо вже вирішили пролонгуватись у них
Невірна відповідь

Нічого не платіть. У Вас чи кошти зайві ☺️ Нехай розбираються
Так

Так. Він сказав, що коли з фінансового дзвониш перекидає на менеджера.
Це два близькі бойфренди, вони поруч сидять

Останнє редагування:
Нічого не платіть. У Вас чи кошти зайві ☺️ Нехай розбираються. А взагалі, закривайте свою позику і ніколи не лізьте більше туди
Вже сума збільшилась на 350 usdt 😂 ну менеджер сказав що завтра все спишеться

Ну наче так, сказав спочатку що треба доплатити, я кажу - типу що сума не може мінятись після пролонгації ..
Він каже - ну так, ви праві, менеджер зранку спише нарахування і підключить пролонгацію … сподіва
ну що там?

А з якого взагалі дня протермінування вони починають всім дзвонити

вони можуть ще раз на вас кредит повісити, після закриття, що тоді будете робити?
Звісно платити, у тумбочці ж бабла як в Ілона Маска)

Можна буде пролонгувати, але сума збільшиться значно. Краще вирішуйте це питання зараз, якщо вже вирішили пролонгуватись у них
Невірна відповідь

Слава Богу 👍 Але більше не платіть їм пролонгацій
Будуть

А з якого взагалі дня протермінування вони починають всім дзвонити
З першого)

Списали) але всеодно вірить щось пролонгація а додатку… але дата змінилась закриття, тому все ок
Ні, не ок

Останнє редагування:
Назад
Угорі