Щоденник Прохання про допомогу в розстановці пріоритетів по закриттю МФО

• Автор теми Автор теми ВаськаПетічькин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 501
Дописи
13
Реакції
8
Бали
3
ВаськаПетічькин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, пишу як володар чорного пояса, в борговій ямі вже 4 роки, віддав більше 50 тис. доларів за цей час шарагам. Нещодавно лише був перший інцидент з біткепітал по простроченому борг., На разі взагалі поїхав закордон, мав і маю гарний заробіток, більше 120тис. грн, на території України мав заробіток працюючи лише головою, закордоном працюю і руками і головою . По нинішньому стану речей, ситуація наступна:
Moneyveo 21 000 грн кредит частинами 8000 на місяць .
Mycredit - 16 000 грн.тіло +20% оплата 24.10
Credit 7 - 35 000 грн. тіло +9% оплата 05.10
LimonCredit - 10 000 +18% оплата 10.10
Credit Plus - 40 000 + 20% оплата 10.10
Treba Credit 13 000 + 18% оплата 9.10
Avans Credit 20 000 + 27% оплата 5.10
Tengo 11 000 +30% оплата 9.10
FinSphera 14 000 +19,5% оплата 13.10
Soscredit 4800 +20% оплата 18.10
Smartyway 5000 + 0% оплата 15.10
SlonCredit 7000 + 27% оплата 15.10
Starfin 19 000 +30% оплата 15.10
Ewacash 4000 + 27% оплата 15.10
ClickCredit 14 000 + 24% оплата 16.10
SelfieCredit 35 000 + 27% оплата 22.10
AlexCredit 16 000 +27% оплата 26.10
Miloan 21 000 +18 % оплата 18.10

Будь ласк, позбавте мене таких запитань ( навіщо так набрався і тд. ) потрібно логічно розставити послідовність закриття, а також дуже потрібна інформація по шкалі адекватності і навантаження на рідних. Дякую всім хто долучиться 🙏🙏🙏
А ще добавлю, борг людям.
Одному перепоошую за російську 🤢🤮Растовщику - 3000 доларів під 8 % . А також близькій людині близько 4000 доларів
Взагалі буде круто позначити компанії за вашим особистим досвідом за трьома кольорами . Зелений - чекати тіло без вагань, жовтий - чекати гівенце, проте можна вийти на конструктив і тіло або а
лояльні умови , червоний краще закривати любими шляхами а то морально і тебе і близьких за**уть
Нещодавно було, на значну суму більше. 1000 ЮСДТ біткепітал, допомогли закрити, і також Раставщик попросив закривати кожен місяць 1000 додарів тіла . Закрив за останні два місяці 2000 тіла+%

Останнє редагування:
ви лудите?
Credit 7 - 35 000 грн. тіло +9% оплата 05.10
дуже швидко йдуть на тіло, досить спокійні в плані дзвінків
Smartyway 5000 + 0% оплата 15.10
теж спокійні, можна закрити менше як за тіло
LimonCredit - 10 000 +18% оплата 10.10
а от це гівно, але теж якщо терпіти і чекати можна закрити на норм умовах

Останнє редагування:
ви лудите?

дуже швидко йдуть на тіло, досить спокійні в плані дзвінків

теж спокійні, можна закрити менше як за тіло

а от це гівно, але теж якщо терпіти і чекати можна закрити на норм умовах
Та ні, жодного луду, занадто багато фінансових зобов’язань на себе взяв, був період коли дохід просів . Дякую за інформацію .

Взагалі буде круто позначити компанії за вашим особистим досвідом за трьома кольорами
Берете папірець,ручку,відкриваєте розділи по Ваших сараях,читаєте і ставите кольори. Так,потрібно читать.
Чи Ви думаєте,прям всі будуть ставити кольорові галочки

Берете папірець,ручку,відкриваєте розділи по Ваших сараях,читаєте і ставите кольори. Так,потрібно читать.
Чи Ви думаєте,прям всі будуть ставити кольорові галочки
Я нічого ні від кого не очікую, тим паче не диктую як ділитись інформацією по шарагах, це просто як ідея =) . З приводу листочка й ручки, по багатьох з компаній інформація на форумі дуже застаріла, тому хотілось би отримати будь яку актуальну та корисну інформацію
Я в свою чергу розставлю пріоритети, побудую план закриття цієї халепи і буду ділитися результатами й досягненнями

Я нічого ні від кого не очікую, тим паче не диктую як ділитись інформацією по шарагах, це просто як ідея =) . З приводу листочка й ручки, по багатьох з компаній інформація на форумі дуже застаріла, тому хотілось би отримати будь яку актуальну та корисну інформацію
Я в свою чергу розставлю пріоритети, побудую план закриття цієї халепи і буду ділитися результатами й досягненнями
Теми можуть бути старі, а коментарі свіжі - треба відкривати і читати. По вашому списку рідкісних немає, всі обговорюються постійно. Розділ - мікрокредити\мфо.
У мене все не в блокноті, а у таблиці ексель по особистим фінансам. Є формули.
Я так розмію, шо на прострочення не вийшли. Це 1 крок- вийти на прострочення. І не платити пролонгацій. У вас немає аж дуже страшних, але є ті, хто буде надзвонювати рідним.
Мені особисто зі списку більше не подобаються: Лімон, Манівео, Сос, Алекскредит, ну і Фінсфера - трутні.

Хороша зп це добре, але закордоном ваші витрати вищі. Від суми доходу треба віднімати витрати (але важливо їх скоротити до найнеобхіднішого на перший час). Ще якусь частину (5-15%) варто відкадувати собі для форсмажору, щоб більше на брати кредитів. А виплати по кредитам мають складати в ідеалі не більше 20% від доходу. Але коли весь в мфо - то тут треба думати, виходячи із щомісячних видатків. Ось яка сума буде виділена під закриття кредитів - від неї варто відштовхуватись. Якщо є якась фінансова подушка, то коли надходитимуть пропозиції за тіло, то щоб були кошти закрити, поки не продали колекторам чи не побігли до суду.

А і головне - борги людям (друзям) мають вищу цінність ніж борги шарагам. Соціальний капітал - це цінність. І інші люди на мають страждати через вашу тупість недалекоглядність чи жадність бажання отримати все і одразу (вибачте, але ми всі тут, бо вчинили нерозумно).

Останнє редагування:
Мій досвід на стадії новачка для сьогодняшнього новачка не підходить,бо застарілий. Але ж приходять нові люди,які пішли в протермінування саме зараз. Пишуть,діляться досвідом,в переписках та на форумі. Постійно потрібно читать форум,кожну вільну хвилинку. Поставити відстежування на розділи з Вашими МФО.

Теми можуть бути старі, а коментарі свіжі - треба відкривати і читати. По вашому списку рідкісних немає, всі обговорюються постійно. Розділ - мікрокредити\мфо.
У мене все не в блокноті, а у таблиці ексель по особистим фінансам. Є формули.
Я так розмію, шо на прострочення не вийшли. Це 1 крок- вийти на прострочення. І не платити пролонгацій. У вас немає аж дуже страшних, але є ті, хто буде надзвонювати рідним.
Мені особисто зі списку більше не подобаються: Лімон, Манівео, Сос, Алекскредит, ну і Фінсфера - трутні.

Хороша зп це добре, але закордоном ваші витрати вищі. Від суми доходу треба віднімати витрати (але важливо їх скоротити до найнеобхіднішого на перший час). Ще якусь частину (5-15%) варто відкадувати собі для форсмажору, щоб більше на брати кредитів. А виплати по кредитам мають складати в ідеалі не більше 20% від доходу. Але коли весь в мфо - то тут треба думати, виходячи із щомісячних видатків. Ось яка сума буде виділена під закриття кредитів - від неї варто відштовхуватись. Якщо є якась фінансова подушка, то коли надходитимуть пропозиції за тіло, то щоб були кошти закрити, поки не продали колекторам чи не побігли до суду.

А і головне - борги людям (друзям) мають вищу цінність ніж борги шарагам. Соціальний капітал - це цінність. І інші люди на мають страждати через вашу тупість недалекоглядність чи жадність бажання отримати все і одразу (вибачте, але ми всі тут, бо вчинили нерозумно).
Дякую, дуже інформативно . До речі з приводу суми котру треба відкладувати на форс мажор дуже доречна ідея. Колись читав книгу « Найбагатша людина Вавілону» то там теж був боржник і аналогічно частину відкаладав собі, а не все віддавав . Я навіть забув що таке власні збереження . 😂😅

Дякую, дуже інформативно . До речі з приводу суми котру треба відкладувати на форс мажор дуже доречна ідея. Колись читав книгу « Найбагатша людина Вавілону» то там теж був боржник і аналогічно частину відкаладав собі, а не все віддавав . Я навіть забув що таке власні збереження . 😂😅
успіху вам)
Платіть собі - це ваша інвестиція в майбутнє також...

Назад
Угорі