Програв не свої 15000 грн за 1 годин, потрібно віддати, що робити?

• Автор теми Автор теми Vtt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 3K
Допустим я могу дать, но что мне с этого ?
И где гарантия что ты вернёшь потом ?
Что мне потом документами бегать куда ?
Геморроя никто не хочет

Иногда помощь такая боком вылазит, увы

Але радіти тут немає чим
Ну, кому-то весело. Не надо им мешать. Они ж безгрешны

Чи міг би хто позичити на будь які умови піду
Не вариант, друже

Иногда помощь такая боком вылазит, увы
Боком она вылезет всем участникам

cмішить не сама ситуація, а те що просять позичити грошей на цьому форумі
Мені б 5000$ би щоб позичив хто, я б відновив свій міні бізнес ото було б цікаво. А так, потрохи збираю, на закриття кредитів і відновлення бізнесу якраз до нового року наколядую, надіюся😌

Мені б 5000$ би щоб позичив хто, я б відновив свій міні бізнес ото було б цікаво. А так, потрохи збираю, на закриття кредитів і відновлення бізнесу якраз до нового року наколядую, надіюся😌
Удачи !!

Продайте щось в ломбард своє, наприклад: телефон/ноутбук якщо таке є...
А тут грошей Вам не дадуть.
А як немає що продавати?)
Блін, з цим Ломбардом) я того року продала золоті сережки, які не носила взагалі, але вони були як підвіски до шиї. І обручку колишнього (є певні думки, з деякими догадками,що він сам купував в ломбарді її), ну обручка як помволчна.
Отримала за це 12 000. Була рада. Перекрила кредитку А Банк, і тут мій мужик, який це не знає, на наступний день подрався з тцкшником і сильно його побив. Щоб він відізвав заяву, і так інше якраз витратили 12 тис.
Ну це просто ппц. Більше з того разу я сказала собі - нічого в ломбард не закладаю.
Долари то гроші - поміняла, потім ще куплю, а речі - ні.
Але як кажуть "ніколи не кажу ніколи", але Дай Бог, щоб це був дійсно останній раз.

P.S. найсміщніше те, що як виявила я потім сама, щоб цю золоту каблучку, як помолвочну купити - він тихо взяв срібну каблучку, яку дарував мій перший чоловік, і яку дійсно він мені купував в Срібному віці при мені, і ми разом обирали.
А тут чи він в якомусь магазині її розміняв,типу доклав грошей, чи в ломбард здав і золоту купив не ясно 😂😂😂

Останнє редагування:
Цікаво скільки потрібно часу, щоб перестати думками заганяти себе, щоб налагодити внутрішнє самопочуття?

Цікаво скільки потрібно часу, щоб перестати думками заганяти себе, щоб налагодити внутрішнє самопочуття?
Пару месяцев, может неделю, пару недель, месяц, смотря как сильно встрял и как быстро решишь свой вопрос или начнёшь решать, ну и зависит от того будешь играть или нет, без игр быстрей психика прийдет в порядок.

Поки не вирішиться проблема. А потім ще деякі люди аналізують. Але аналіз то добре, то уроки життя

Весь треш в голове из-за нерешенной проблемы или из-за непонимания как её решить. +добавь "похмелье" от игры, потому выше и писал не пытайся щас на горячую голову что-то делать, наломаешь ещё больше дров, успокойся сначала.

Весь треш в голове из-за нерешенной проблемы или из-за непонимания как её решить. +добавь "похмелье" от игры, потому выше и писал не пытайся щас на горячую голову что-то делать, наломаешь ещё больше дров, успокойся сначала.
Да всегда мы о чем-то думаем, пока есть проблема. Это может быть сфера финансов, сфера личной жизни, сфера здоровья.
По своему опыту (даже имея хронические проблемы по здоровью, именно Сердце и что с этим связано) - самое противное, тягучее, долгое и гнусное это проблема личной жизни.
Может у кого как.
Так как это единственная сфера, которая не зависит только от тебя.

Да всегда мы о чем-то думаем, пока есть проблема. Это может быть сфера финансов, сфера личной жизни, сфера здоровья.
По своему опыту (даже имея хронические проблемы по здоровью, именно Сердце и что с этим связано) - самое противное, тягучее, долгое и гнусное это проблема личной жизни.
Может у кого как.
Так как это единственная сфера, которая не зависит только от тебя.
Моё мнение - проблемы с родственниками. С мужем/женой можно развестись, хотя наличие общих детей конечно существенно влияет на ситуацию. С родителями и близкими родственниками всё куда сложнее...

А як немає що продавати?)
Блін, з цим Ломбардом) я того року продала золоті сережки, які не носила взагалі, але вони були як підвіски до шиї. І обручку колишнього (є певні думки, з деякими догадками,що він сам купував в ломбарді її), ну обручка як помволчна.
Отримала за це 12 000. Була рада. Перекрила кредитку А Банк, і тут мій мужик, який це не знає, на наступний день подрався з тцкшником і сильно його побив. Щоб він відізвав заяву, і так інше якраз витратили 12 тис.
Ну це просто ппц. Більше з того разу я сказала собі - нічого в ломбард не закладаю.
Долари то гроші - поміняла, потім ще куплю, а речі - ні.
Але як кажуть "ніколи не кажу ніколи", але Дай Бог, щоб це був дійсно останній раз.

P.S. найсміщніше те, що як виявила я потім сама, щоб цю золоту каблучку, як помолвочну купити - він тихо взяв срібну каблучку, яку дарував мій перший чоловік, і яку дійсно він мені купував в Срібному віці при мені, і ми разом обирали.
А тут чи він в якомусь магазині її розміняв,типу доклав грошей, чи в ломбард здав і золоту купив не ясно 😂😂😂
Ото в вас цікаве життя. Прямо Санта-Барбара.

Ото в вас цікаве життя. Прямо Санта-Барбара.
Та да. То взагалі нічого не відбувається, аж погано, то цирки ))) але бувають спокійні періоди, от чекаю, коли мої планети повернуться до спокійних періодів)

Програв не свої 15000 грн за 1 годин, потрібно віддати, що робити? Чи міг би хто позичити на будь які умови піду
Є ще такий варіант, попросіть когось щоб вам набили кабіну. Ну а потім скажете тому кому винні, що вас побили і забрали гроші.
Так зможете трішки потягнути час з поверненням коштів.

Ідея маячня повна :facepalm1:, ну а може... :sarcastic:

Програв не свої 15000 грн за 1 годин, потрібно віддати, що робити? Чи міг би хто позичити на будь які умови піду
Треба тепер ще свої 20к програти. Бо ж не дійшло до кабіни...
Потім ще в тещі позичити - так 25к. Теж спустити.. Потім ще в баби Мані гривень 200-300. Треба ж відігратись.

Нє, ну чувак би ще спустив 15к на пpocтитуток, бухло та віагру... Я не одобрямс, но хоч би зрозумів такі душевні пориви. А тут?
Ні грошей. Ні спогадів. Одні сороми на душі.

Бляха, ну що ж все однотипно? Дайте мені якусь історію поржати повністю)

Таке ж питання, може хто має 2000 до понеділка?
Да, конечно

Потім ще в тещі позичити - так 25к. Теж спустити..
Та то все...:saint:

Нє, ну чувак би ще спустив 15к на пpocтитуток, бухло та віагру... Я не одобрямс, но хоч би зрозумів такі душевні пориви. А тут?
Ні грошей. Ні спогадів. Одні сороми на душі.
Зачем ты это написал?
Зачем я это прочитал?
Ну, кроме бухла, конечно.

Назад
Угорі