Пікарда
Форумчанин
- Дописи
- 431
- Реакції
- 296
- Бали
- 2725
Пікарда не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
До реєстрації на форумі я нічого по суті не знала про цю сторону життя. Так читаю, азартні ігри - це побудована система на залежності від емоцій і "легких грошей".Невеличке оновлення. Тяга не зникла. Грати хочеться. Не грав місяць (Декілька разів закидав по 250 грн, вигравав 1500 грн і зливав), сьогодні вирішив закинути 1000 грн і диво, виграв 13к. Зміг зупинитися, вивів, закрив 3 МФО за тіло. Написав щоб заблокували мене і не давали більше. Ввечері напився і залишок (2500к) злив в казик. Але МФО брати не буду, читаю форум і тішуся
Що зрозумів за цей час - один хороший виграш - це залежність на все життя. Але спочатку приорітети, а гроші які залишилися можна відкласти - або програти. Лудік вибирає другий варіант, розуміючи те, що він їх програє. Прості правила для себе:
1) Приорітети (комуналка, дім, сімʼя)
2) Хочеш грати - грай на «залишок» коштів;
3) Не чіпати кредитні картки, кредити, не позичати на гру;
4) Заплатив - програв - змирися;
5) Живи повноцінним життям, працюй так щоб були лишні кошти на «захотілося пограти»![]()
От ніколи не приходило в голову так "підзаробити"
Просто читаючи як можна виграти 13 тис набагато легше, або нажити проблем на довгі роки, залежність яка впливає на все подальше життя... Як "матриця" якась) чи "ящик Пандори"