Програний суд з Коллект-Центр

• Автор теми Автор теми vikson1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
Не все так однозначно. И плохое, и хорошее — часто идут рядом. А уж в таком сложном явлении как война — тем более. Весь вопрос только — чего будет больше — 👌 или 👎 и в каких сферах жизни)
Я с Вами полностью согласен,но плохого такое явление как война принесло намного больше.Да ивобще война ничего хорошего людям(кроме тех кто имеет с э того профит) не может приносить!!!
@

Не клейте дурня ))) до впровадження ВС стану ,були виконавчі ,ВП ,і в боржника не було шансів ,прилетіло ,і треба зносити той напис ,і всі кошти на рахунку блокувались ,або списувались виконавцем ,а зараз є можливість визначити рахунок як видатковим і отримувати кошти ,до 1 числа це 14.200 ,а з нового року це буде 16.000 ,хоча закон про мінімалку прийнятий давно ,але ібучі фін установи вирішили що це буде з 25 року ...
Я не клею дурня, саме те я й зазначав в своєму попередньому дописі. Але й військовий час не може й не повинен бути вічним.В мене молодший командує ротою,і дивитися на тремтячі руки матері,коли дзвонить телефон...,задоволення ще те. Потрібні зміни в законодавстві!!! Всю єресь прийняту за часів Педра потрібно скасовувати,він сучий потрох перетворив країну на країну жебраків та потенційних безхатьків.

Останнє редагування:
Доброго дня, як зараз Ваші справи, не намагались з коллект центром домовитись після судів?
З ними і до суду вирішити нереально. Просто закрив те, що нарахували до відкриття виконавчого. Бо там ще +10% би додалось.

А що,після програного суду , є можливість про щось домовитись?
Є така можливість, в мене було що навіть частину заборгованості зменшують. Для вас плюс в тому що ви не отримуєте блокування рахунків і т.д., і не сплачуєте виконавцю 10%. А з мінусів то це ви на свій страх і ризик закриваєте, їм нічого не заважає після вашої оплати, подати виконавчий лист на стягнення. Ну а для них плюс в тому що одразу отримують суму а не чекають поки виконавець буде з заробітної плати або ще десь по крихтам збирати)

Є така можливість, в мене було що навіть частину заборгованості зменшують. Для вас плюс в тому що ви не отримуєте блокування рахунків і т.д., і не сплачуєте виконавцю 10%. А з мінусів то це ви на свій страх і ризик закриваєте, їм нічого не заважає після вашої оплати, подати виконавчий лист на стягнення. Ну а для них плюс в тому що одразу отримують суму а не чекають поки виконавець буде з заробітної плати або ще десь по крихтам збирати)
А якщо з гарантійним листом?

А якщо з гарантійним листом?
Звичайно що лише з гарантійним, а після ще треба і довідку про відсутність заборгованості. А якщо так на словах то ні-ні) Але все одно це ризик, їм нічого не заважає передати виконавчий лист виконавцю, а потім це вже будуть ваші проблеми доказати що ви з ними домовлялись і т.д. А ще й виконавець скаже я хочу свої 10%, і мене не цікавить про що ви домовлялись…

Звичайно що лише з гарантійним, а після ще треба і довідку про відсутність заборгованості. А якщо так на словах то ні-ні) Але все одно це ризик, їм нічого не заважає передати виконавчий лист виконавцю, а потім це вже будуть ваші проблеми доказати що ви з ними домовлялись і т.д. А ще й виконавець скаже я хочу свої 10%, і мене не цікавить про що ви домовлялись…
Я вже писав, що згідно закону про виконавче, стягувач повинен при подачі заяви на примусове стягнення надати інформацію вже про часткову сплату, яка було до заяви

Ви домовились з Коллект після суду, так? А як саме? Писали їм? Бо теж програла суд і тепер хочу домовитись без блокування

Я вже писав, що згідно закону про виконавче, стягувач повинен при подачі заяви на примусове стягнення надати інформацію вже про часткову сплату, яка було до заяви
Цікаво, я такого не знав, якщо так то це зменшує ризик.

Ви домовились з Коллект після суду, так? А як саме? Писали їм? Бо теж програла суд і тепер хочу домовитись без блокування
Ні з коллектом я не домовлявся, в мене була інша досить відома контора). Я писав на їх оф. Пошту, а після мені перетелефонували і ми про все домовились, гарантійний, терміни і розмір оплати. Спробуйте написати або зателефонувати їм, можливо щось вийде.
А ви програли суд в 1 інстанції, чи і апеляцію теж? І чи захищались з адвокатом?

Останнє редагування:
Назад
Угорі