рус-лан
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1455
- Реакції
- 1286
- Бали
- 578
рус-лан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я с Вами полностью согласен,но плохого такое явление как война принесло намного больше.Да ивобще война ничего хорошего людям(кроме тех кто имеет с э того профит) не может приносить!!!Не все так однозначно. И плохое, и хорошее — часто идут рядом. А уж в таком сложном явлении как война — тем более. Весь вопрос только — чего будет больше —или
и в каких сферах жизни)
Я не клею дурня, саме те я й зазначав в своєму попередньому дописі. Але й військовий час не може й не повинен бути вічним.В мене молодший командує ротою,і дивитися на тремтячі руки матері,коли дзвонить телефон...,задоволення ще те. Потрібні зміни в законодавстві!!! Всю єресь прийняту за часів Педра потрібно скасовувати,він сучий потрох перетворив країну на країну жебраків та потенційних безхатьків.@
Не клейте дурня ))) до впровадження ВС стану ,були виконавчі ,ВП ,і в боржника не було шансів ,прилетіло ,і треба зносити той напис ,і всі кошти на рахунку блокувались ,або списувались виконавцем ,а зараз є можливість визначити рахунок як видатковим і отримувати кошти ,до 1 числа це 14.200 ,а з нового року це буде 16.000 ,хоча закон про мінімалку прийнятий давно ,але ібучі фін установи вирішили що це буде з 25 року ...
Останнє редагування: