Програла суд з БП, прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, чого чекати?

• Автор теми Автор теми Damnfloe
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 7K
Програла суд з бізнес позикою, тіло 26 тис, хочуть 89 тис., прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, наклали арешт на рахунки, але там по нулям, офіційно ніде не працюю, майна теж немає, хто стикався з такою ситуацією, чого взагалі чекати?
Вам через скільки часу прийшло повідомленняпро відкриття ВП?

У меня прошло от суда до открытия ип по бизнеспозыке 2,5 месяца
Вам лист з ВП надійшов по укрпошті одразу на роботу чи додому спершу? І що було у вас на роботі,коли прийшло ВП?Ви його вже виплатили чи ні? І яка сума була?

Вам лист з ВП надійшов по укрпошті одразу на роботу чи додому спершу? І що було у вас на роботі,коли прийшло ВП?Ви його вже виплатили чи ні? І яка сума була?
Постановление на работу отправил исполнитель. Каким именно способом, я не знаю. И почему мне должно что-то быть на работе? Часть МОЕЙ зп будет идти на погашение. То есть ЧАСТЬ ДЕНЕГ,которые я ЗАРАБОТАЛА. И да, сумма у меня раз в 5 больше,чем у вас. Чего переживать то? Ну прийдет то ип на работу? Почему меня должны увольнять? За кредит??? Я вас прошу, не принимайте все так близко к сердцу

Укрпочтой приходит. Вот пришло уведомление мне, что пришла посылка. Глянула по отделению, а это возле исполнителя. Ну и на работу соответственно тоже отправили укрпочтой

Заблочила карты, и постанову на работу отправила, пuська такая. Вот написала заяву про снятие ареста с зп карты. Жду
а після знятя арешту з зарплаити нею можна користуватися як звичайно картою

а після знятя арешту з зарплаити нею можна користуватися як звичайно картою
Да, конечно. Главное, чтоб не было левых зачислений. По этому лучше открыть карту ещё одну в другом банке. У меня ещё пумб есть. Пока не блокнули

Програла суд з бізнес позикою, тіло 26 тис, хочуть 89 тис., прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, наклали арешт на рахунки, але там по нулям, офіційно ніде не працюю, майна теж немає, хто стикався з такою ситуацією, чого взагалі чекати?
А через скільки відкрили часу?

Також вп від Бізнес Позики,але ще нотаріус зробив напис,як вважаєте потрібно зносити напис чи оплачувати?

Також вп від Бізнес Позики,але ще нотаріус зробив напис,як вважаєте потрібно зносити напис чи оплачувати?
Вы согласны с суммой по надписи? Если да, тогда проще будет оплатить. Если нет, тогда не сносить и ждать, когда они в суд подадут.
А когда надпись сделали? Какого года долг?

Назад
Угорі