Програла суд з БП, прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, чого чекати?

• Автор теми Автор теми Damnfloe
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 7K
Вы согласны с суммой по надписи? Если да, тогда проще будет оплатить. Если нет, тогда не сносить и ждать, когда они в суд подадут.
А когда надпись сделали? Какого года долг?
Так что ждать если уже поблочили карти,вп відкрито 22 року

Долг в бп с 21 года

Просто рішення суду не було, а виконавче висить,адвокати кажуть що потрібно зносити,але яка імовірність що вони його знову не вліплять?

Сносите надпись. А если в суд подадут, ну, тут уже адвокат скажет точно, может будет можно применить срок давности.

Тогда они ничего не получат

Да, конечно. Главное, чтоб не было левых зачислений. По этому лучше открыть карту ещё одну в другом банке. У меня ещё пумб есть. Пока не блокнули
А якщо в мене всього одна карта, це зарплатна і мені на неї надходить зарплата, аліменти, та невеликий неофіційний підробіток

В мене сьогодні суд з Бізнеспозикою, але вчора я з ними домовилась про оплату, розбили суму на 3 платежі і перший потрібно внести до 31.08, тобто вже після суду. А якщо я їм оплачу, а вони мені все рівно вп впаяють, і прийдеться потім і вп оплачувати і їм вже заплатила

В мене сьогодні суд з Бізнеспозикою, але вчора я з ними домовилась про оплату, розбили суму на 3 платежі і перший потрібно внести до 31.08, тобто вже після суду. А якщо я їм оплачу, а вони мені все рівно вп впаяють, і прийдеться потім і вп оплачувати і їм вже заплатила

Останнє редагування:
Назад
Угорі