Програла суд з БП, прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, чого чекати?

• Автор теми Автор теми Damnfloe
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 7K
Програла суд з бізнес позикою, тіло 26 тис, хочуть 89 тис., прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, наклали арешт на рахунки, але там по нулям, офіційно ніде не працюю, майна теж немає, хто стикався з такою ситуацією, чого взагалі чекати?
Через скільки часу після суду вам прийшло повідомлення про відкриття ВП? Умене суд був 22/04/2025 р

також цікавить через скіль часу відкривається вп хоча на форумі писали що можна домовитися з єпаб без виконавчого провадження платити. Я їм писала листи поки від них немає відповіді постанов аз- апеляційного суду була 2 квітня 2025 року

У мене десь півроку пройшло, поки карти заблокували
у вас єпаб чи хтось інший

також цікавить через скіль часу відкривається вп хоча на форумі писали що можна домовитися з єпаб без виконавчого провадження платити. Я їм писала листи поки від них немає відповіді постанов аз- апеляційного суду була 2 квітня 2025 року

у вас єпаб чи хтось інший
Я поки не збираюся нічого платити, тож не цікавилась цією темою, може вони мені і звонять (у мене стоїть програма, що блокує незнайомі номери), але я відразу сказала, що буду спілкуватися тільки через електронну пошту, тож всі пропозиції та побажання на мою адресу нехай шлють туди

Я поки не збираюся нічого платити, тож не цікавилась цією темою, може вони мені і звонять (у мене стоїть програма, що блокує незнайомі номери), але я відразу сказала, що буду спілкуватися тільки через електронну пошту, тож всі пропозиції та побажання на мою адресу нехай шлють туди
я думаю що краще з ними дрмовитмся без вп . Пишу їм на електрону пошу а вони щось не відповідають через шо запиту через який час подають до виконавчиї щоб встигнути з ними домовитися))

я думаю що краще з ними дрмовитмся без вп . Пишу їм на електрону пошу а вони щось не відповідають через шо запиту через який час подають до виконавчиї щоб встигнути з ними домовитися))
Особисто в мене приблизно через півроку відкрили вп, можливо терміни можуть бути різні

Підкажіть через скільки часу після суду заблокували рахунки і відкрили виконавче??
Терміни дуже сильно відрізняються. У мене 1 відкрили через десь 1.5 роки після рішення суду, а інше через 1-1.5 місяці

А які саме не пам'ятаєте відкрили через місяць а деякі пізніше
По Моно через 1.5 роки десь. Інші 3 в середньому 1-3 міс. Але майте на увазі що то з 2023 р, 1 вже майже виплачене. Кредит капітал 1 передали в якесь адвокатське об'єднання і відкрили ВП через 1-1.5 міс, а іншим самі займаються, ВП було через міс 3-4

По Моно через 1.5 роки десь. Інші 3 в середньому 1-3 міс. Але майте на увазі що то з 2023 р, 1 вже майже виплачене. Кредит капітал 1 передали в якесь адвокатське об'єднання і відкрили ВП через 1-1.5 міс, а іншим самі займаються, ВП було через міс 3-4
Дякую за відповідь

Взрывы то ладно. Уже привыкли. А вот нервы да

Та проснемся. Все будет ок
А я никак не могу привыкнуть к взрывам,в Харькове по ночам вообще очень не спокойно,безсоные ночи.После прилёта в дом вообще нервы стали расшатанные.

Програла суд з бізнес позикою, тіло 26 тис, хочуть 89 тис., прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, наклали арешт на рахунки, але там по нулям, офіційно ніде не працюю, майна теж немає, хто стикався з такою ситуацією, чого взагалі чекати?
Через скільки вам прилетіло повідомлення про відкриття ВП після суду? Бо я теж програла суд з ними,сказали до 25.05 погасити одним платежем весь борг у сумі 11.500к, але таких грошей немаю узагалі

Назад
Угорі