Програла суд з БП, прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, чого чекати?

• Автор теми Автор теми Damnfloe
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 7K
После того как у меня в квартире вынесло взрывом окно полностью согласен
Взрывы то ладно. Уже привыкли. А вот нервы да
Ну это если рано или поздно появится оф работа , минималка )
Хотя в наших реалиях тут не то что до пенсии дожить , хоть бы утром проснуться (
Та проснемся. Все будет ок

Програла суд з бізнес позикою, тіло 26 тис, хочуть 89 тис., прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, наклали арешт на рахунки, але там по нулям, офіційно ніде не працюю, майна теж немає, хто стикався з такою ситуацією, чого взагалі чекати?
А какого года у вас займ? Бо у меня ,как оказалось, 33к тело и хотят 78к. Скоро суд

Мені до пенсії ще 30 років, чи будуть вони чекати так довго
Ну тим паче, що до пенсії ще 30 років. Звідки ви знаєте, що буде через 5 років. Можливо офіційна ЗП. Можливо треба буде щось переоформлювати, продавати, купляти і т.д. реєстр боржників може стати на заваді цьому. І тим паче, хто знає що вигадають, і як зміниться законодавство через 3-5-10 років.
Мені до пенсії ще 30 років, чи будуть вони чекати так довго

Ви щось робили, чи з вами виходили на зв'язок виконавці? Я більше переживаю, що родичам почнуть звонити
Родичі ваші ні до чого і виконавці нікому не дзвонять. Це не МФО.

Програла суд з бізнес позикою, тіло 26 тис, хочуть 89 тис., прийшло повідомлення про відкриття виконавчого провадження, наклали арешт на рахунки, але там по нулям, офіційно ніде не працюю, майна теж немає, хто стикався з такою ситуацією, чого взагалі чекати?
Як довго була прстрочка?
Чи щось пропонували до суду?

Як довго була прстрочка?
Предложили тело и 10 тыс (1 платежом). Я отказалась и после обеда прилелетело уведомление о суде . Мы дружим с лета 2021 года

Як довго була прстрочка?
Десь рік, ніхто нічого не пропонував, я намагаюсь домовитись, але не вдалося
Доживем))) Всем назло))))
Тут або падишах помре, або віслюк здохне)))
Ха..

В общем, Damnfloe Ничего вам не будет, по большому счету.
Я начитась, що може бути кримінальна відповідальність, навіть у розшук можуть подати, взагалі думаю поїхати за кордон на роботу, але цікаво, чи випустять і чи не заблокують карту іноземного банку? Тепер не знаю що робити

Останнє редагування:
Десь рік, ніхто нічого не пропонував, я намагаюсь домовитись, але не вдалося

Тут або падишах помре, або віслюк здохне)))

Я начитась, що може бути кримінальна відповідальність, навіть у розшук можуть подати, взагалі думаю поїхати за кордон на роботу, але цікаво, чи випустять і чи не заблокують карту іноземного банку? Тепер не знаю що робити
Начитайесь, пожалуйста, форум внимательно. Уголовной ответственности не может быть, запрет выезда заграницу врядли, карту европейского банка тоже не заблокируют.

Начитайесь, пожалуйста, форум внимательно. Уголовной ответственности не может быть, запрет выезда заграницу врядли, карту европейского банка тоже не заблокируют.
Це я начиталась в інтернеті, перед тим як прийшла сюди, вже накрутила себе, зараз хоч трохи відпустило

У меня по моно почти три года прошло с дня вступления решения в силу и тут бац открыли исполнительное. Карты он блоканул- исполнитель Сидорчук да до тебяих раз двести блокировали. Но конечно расстроилась. Платить нечем от слова совсем. Даже не знаю чем это закончиться. Буду пока партизанить.

Це я начиталась в інтернеті, перед тим як прийшла сюди, вже накрутила себе, зараз хоч трохи відпустило
Теперь выдыхайте
Гугл он такой. Заказные статьи по 200 грн шокируют
Оффтоп
Сейчас дороже.
Хрилансеры не хотят и за 500 писать. Тут недавно за статью мне выкатили 5к. У меня голова чуть в трусы не упала

Теперь выдыхайте

Оффтоп
Сейчас дороже.
Хрилансеры не хотят и за 500 писать. Тут недавно за статью мне выкатили 5к. У меня голова чуть в трусы не упала
Оффтоп
ой да ладно 5 к. А хочешь я тебе за 10 к статью напишу:D

Теперь выдыхайте

Оффтоп
Сейчас дороже.
Оффтоп
Резинка то хоть на трусах крепкая?

Доброго вечора,підкажіть через скільки часу після суду зявилося виконавче??

Назад
Угорі