Програла гроші взяті в мфо що робить?

• Автор теми Автор теми Vikii
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 5K
А кто просил???? Говорят что мы тут дeбuлы, не можем элементарную проблему решить, нам повестки и в армию- мы ж нелюди ,СУПЕР САЙТ- ПОЛУЧИЛ ПОТДЕРЖКУ
Вас не зрозуміють тут ті хто не мав з цим справу, так само як не можна зрозуміти тих хто лонгує кредити або бере нові для перекриття старих. Як то здорова людина не розуміє що то гроші в нікуди.

Вас не зрозуміють тут ті хто не мав з цим справу, так само як не можна зрозуміти тих хто лонгує кредити або бере нові для перекриття старих. Як то здорова людина не розуміє що то гроші в нікуди.
А ви як я гляну всіх розумієте,і зі всім справу мали))
Такий прям добрий до рани приложуй.Тільки ж ми то знаєм,що то все друга сторона медалі))
І не факт що не фальшива))
Людям треба говорити правду,а не соплі на кулак намотувати.
І на далі,захочете мене десь уколоти,не раджу, з'їм і не подавлюсь.Всього найкращого.

Вас не зрозуміють тут ті хто не мав з цим справу
Чергове помилкове суб'єктивне ствердження.
Знаю прекрасно. І не з чуток. Рідний брат там був, роками.
Але виліз з того лайна. Тож це не невиліковна хвороба.
А як же стільчики в коло і взятись за руки :rolleyes:

А ви як я гляну всіх розумієте,і зі всім справу мали))
Такий прям добрий до рани приложуй.Тільки ж ми то знаєм,що то все друга сторона медалі))
І не факт що не фальшива))
І на далі,захочете мене десь уколоти,не раджу, з'їм і не подавлюсь.Всього найкращого.
Ну це взагалі то до Вас ніякого відношення не має, може Ви вже зрозумієте що не королева всесвіту і спілкуватися з Вами бажання відсутнє. Коли Ви вже зрозумієте що світ не крутиться навколо Вас, опустіться на землю.

Чергове помилкове суб'єктивне ствердження.
Знаю прекрасно. І не з чуток. Рідний брат там був, роками.
Але виліз з того лайна. Тож це не невиліковна хвороба.

А як же стільчики в коло і взятись за руки :rolleyes:
Та хай що хочуть те і роблять))
Хай хоч ,вибач мене,какають зефірками))).
Не люблю двухлічності,ти зрозумієш про що я))

Ну це взагалі то до Вас ніякого відношення не має, може Ви вже зрозумієте що не королева всесвіту і спілкуватися з Вами бажання відсутнє. Коли Ви вже зрозумієте що світ не крутиться навколо Вас, опустіться на землю.
Я вам все сказала.
І да,від того хто хоче зі мною спілкуватись,а хто ні,повірте ні холодно ,ні тепло)))
Всі хто мені треба спілкуються))Не всім просто місце є)

Я взагалі-то про досвід :rolleyes:
А те про що ти подумав - в паспорт меньше заглядай і в дзеркало :hahah:
Як там класик казав? Не претендую на точність,але... Щось недобре таїться в чоловіках, які уникають вина, ігор, товариства чарівних жінок, застільної розмови...
Але ставати рабом своїх слабкостей,нити,що я хворий,пожалійте мене...
Не про мене

Програла гроші взяті в мфо що робить? Та чим відавать незнаю. Допоможіть
Вітаю ви у грі, як погасити борги.
Заспокойтеся і вперед вирішувати дану задачу, я у Вас вірю, виграш в даній грі фінансова незалежність і свобода від стресу...

Жесть... Я набралася боргів, щоб забезпечити дітей, прогодувати їх. Розказала свою історію тут, і отримала масу критики. А люди , які витрачають позичені гроші на такі оце дурниці... Чесно, я не розумію вас. Ви хворі, вас потрібно лікувати.

Назад
Угорі