Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
чтобы они на патроны играли?Як хочеться ,щоб всім лудоманам вручали повістки.....
Да не особо вона і підтримку шукала))Увы, мы Вам ничем не поможем. Денег никто Вам не даст, данный форум предназначен для моральной а не финансовой поддержки. Никто кроме Вас самой займы закрывать не будет

Яка ж ти добра ? ?Да не особо вона і підтримку шукала))
Напевно масть пішла))![]()

На війні знаю багато людей у вільний час грають їм байдуже чи виграють чи ні це знімає там стресЯк хочеться ,щоб всім лудоманам вручали повістки.....може тоді щось дійде.?
Щоб почали цінувати щось в цьому житті!
Витрачати час і створювати купу проблем і тихенько котитися вниз.
чтобы они на патроны играли?
ГатоХтось на ліки від хвороби не може зібрати,а хтось так віддає....
Таким людям треба умови робити,щоб людина сама до істини приходила,а не жаліти і допомагати.Бо легше всього,,я хворий,мене можна зрозуміти ,прийняти і вибачити.,,і пішло все по кругу.

Що відразу Гато? Я згоден
А не кто не отказываеться служить, если думаешь что мы дeбuлы- какой ты модератор на этом сайте? Я работаю, стараюсь всем помогать, был волонтером, но эту гадость не могу убрать, хрест на мне ставить? Я это не контролирую, к сожалению, поэтому я тут, и очееень хочу от этого избавитьсяЯк хочеться ,щоб всім лудоманам вручали повістки.....може тоді щось дійде.?
Щоб почали цінувати щось в цьому житті!
Витрачати час і створювати купу проблем і тихенько котитися вниз.
Не боюсь я відьомських заклять
Відсутність самоконтролю помітна. І хизуватись волонтерством така собі ідеяА не кто не отказываеться служить, если думаешь что мы дeбuлы- какой ты модератор на этом сайте? Я работаю, стараюсь всем помогать, был волонтером, но эту гадость не могу убрать, хрест на мне ставить? Я это не контролирую, к сожалению, поэтому я тут, и очееень хочу от этого избавиться
Не розумію, що ти тут робиш?
Ти с головою дружиш, еслиу кого то тут был полный самоконтроль, этого сайта не былоНе боюсь я відьомських заклять
Відсутність самоконтролю помітна. І хизуватись волонтерством така собі ідея
А таких как ты, оно , не известно, надо блакировать, тут у людей проблема, которую мы хотим решить, а не слушать всякую ,.....Не розумію, що ти тут робиш?
Ти с головою дружиш, еслиу кого то тут был полный самоконтроль, этого сайта не было
Відповім в тональність : підростеш - поймеш.Не розумію, що ти тут робиш?
Уже вырос, не сайт помощи, а хрен знает что , удачи вамВідповім в тональність : підростеш - поймеш.
Вдячний, навзаєм.Уже вырос, не сайт помощи, а хрен знает что , удачи вам
Мы не помогаем финансовоУже вырос, не сайт помощи, а хрен знает что , удачи вам

Ми з Вами знайомі? Дружбани не розлий вода? Чи я на "ти"переходив?Не розумію, що ти тут робиш?
Ти с головою дружиш, еслиу кого то тут был полный самоконтроль, этого сайта не было
Вихований, врівноважений і спокійно оцінюючий ситуацію!!!А не кто не отказываеться служить, если думаешь что мы дeбuлы- какой ты модератор на этом сайте? Я работаю, стараюсь всем помогать, был волонтером, но эту гадость не могу убрать, хрест на мне ставить? Я это не контролирую, к сожалению, поэтому я тут, и очееень хочу от этого избавиться
А кто просил???? Говорят что мы тут дeбuлы, не можем элементарную проблему решить, нам повестки и в армию- мы ж нелюди ,СУПЕР САЙТ- ПОЛУЧИЛ ПОТДЕРЖКУМы не помогаем финансово![]()
В армії нелюди? Тобто волонтерством ви для нелюдів займались? Цікаво з якого боку фронту, нам повестки и в армию- мы ж нелюди