ПрофітКапітал подали до суду!

• Автор теми Автор теми Rosaly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Rosaly

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
65
Бали
5125
Rosaly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір. Сьогодні прийшло сповіщення в Дії що ПрофітКапітал подали до суду. Це нова назва Дінеро? Чи хто вони такі? Якщо Дінеро, то в мене по ним велика сума, хоча є не малі пролонгації... Хто з ними судився? Поділіться досвідом!

Добрий вечір. Сьогодні прийшло сповіщення в Дії що ПрофітКапітал подали до суду. Це нова назва Дінеро? Чи хто вони такі? Якщо Дінеро, то в мене по ним велика сума, хоча є не малі пролонгації... Хто з ними судився? Поділіться досвідом!
не динеро
перекупщики

Цікаво який час Ви на форумі?

У вас только Динеро?

Бачу що у 2021 році від них через суд зносила ВП, тоді вони хотіли чуть більше 10к. Чекатиму позов...
У вас только Динеро?
Та ні... В мене їх багато.
Давно... З 2021. Просто останні півроку не заходила.

Не благодарите
Screenshot_2024-01-04-20-58-53-447_com.android.chrome-edit.webp

В мене не тільки Дінеро а всі шаражки
А вопрос кому был адресован?

Бачу що у 2021 році від них через суд зносила ВП, тоді вони хотіли чуть більше 10к. Чекатиму позов...

Та ні... В мене їх багато.

Давно... З 2021. Просто останні півроку не заходила.
В мене теж.Дінеро ще +Укрпозика і ще їх маленька компанія

А что эти хотят сейчас?
Стягнення заборгованості, але поки що не знаю по якому МФО... І скільки хочуть теж не знаю... Думаю, може хтось останнім часом мав таку ж проблему. Цікавить результат.
Тогда почему вы так уверены, что по задолженности займа в Динеро Профит подал в суд?
В пошук тут вбивала назву і побачила, що Дінеро багато висвічується.

Від мене нічогоо
Марі, ти ніби дуже давно на форумі і мала б розрізняти коли питання чи відповіді в темі написані іншим форумчанам.
Це ж не в тебе питають, то чому ти відповідаєш за інших.
Давай я створю тобі твій особистий щоденник якщо так хочеться пописать про свої здобутки.
Бо це нагадує спілкування з незовсім здоровою і адекватною людиною.
Без образ. Просто підказую.

Марі, ти ніби дуже давно на форумі і мала б розрізняти коли питання чи відповіді в темі написані іншим форумчанам.
Це ж не в тебе питають, то чому ти відповідаєш за інших.
Давай я створю тобі твій особистий щоденник якщо так хочеться пописать про свої здобутки.
Бо це нагадує спілкування з незовсім здоровою і адекватною людиною.
Без образ. Просто підказую.
[POSTS=5000]Ну знаешь, если это та женщина о которой я думаю...то меньше 🍷 надо и тогда ей будет всё понятно. [/POSTS]

Останнє редагування:
Эх, а такими лапочками 6 лет назад эти Профиты были, взяли просроченный кейс из Манивео и почти сразу за тело с процентами по первоначальному договору предложили выплатить, ещё и справку об отсутствии долга быстренько по почте выслали. О судах и речи не было, правда в УБКИ, гады, просрочку не закрыли, пока в декабре 23-го жалобу не подал, но это уже совсем другая история...

Стягнення заборгованості, але поки що не знаю по якому МФО... І скільки хочуть теж не знаю... Думаю, може хтось останнім часом мав таку ж проблему. Цікавить результат.

В пошук тут вбивала назву і побачила, що Дінеро багато висвічується.
У меня та же история. 26.12.23 подали в суд "на стягнення заборгованості". Только покаместь в суде документов от них нету

Назад
Угорі