Єнотік
Форумчанин
- Дописи
- 111
- Реакції
- 17
- Бали
- 43
Єнотік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
через який час за тіло пропонуютьТаліон це і є манівео, вони будуть звонити але за деякий час будуть пропонувати тіло, а потім половину тіла, може десь до року почекати
Десь за пів року і більшечерез який час за тіло пропонують
Є ж окремий розділ по Таліону, там і дивіться. Так, в них там цілий кабінет є, і там різні акції на часткове списання та виплату декількома платежами є, але змінюють пропозиції не дуже охотно. І останній час почали дуже активно бомбити і на емейл, і на СМС мамі через свого нового колектора MoneyTime. Просто шлють постійно вимоги. Може зібрались в суд, подивимось.Добрий день, прийшло таке повідомлення від компанії талион
Вони надають пропозиції списання відсотків, загалом як себе поводять?
який час в вас просрочка в них?Є ж окремий розділ по Таліону, там і дивіться. Так, в них там цілий кабінет є, і там різні акції на часткове списання та виплату декількома платежами є, але змінюють пропозиції не дуже охотно. І останній час почали дуже активно бомбити і на емейл, і на СМС мамі через свого нового колектора MoneyTime. Просто шлють постійно вимоги. Може зібрались в суд, подивимось.
Прислали таке повідомлення, і анкету боржника на почту, це на 4 день після продажу таліонуЄ ж окремий розділ по Таліону, там і дивіться. Так, в них там цілий кабінет є, і там різні акції на часткове списання та виплату декількома платежами є, але змінюють пропозиції не дуже охотно. І останній час почали дуже активно бомбити і на емейл, і на СМС мамі через свого нового колектора MoneyTime. Просто шлють постійно вимоги. Може зібрались в суд, подивимось.
А на який день просрочення у вас таліону продали?який час в вас просрочка в них?
Прислали таке повідомлення, і анкету боржника на почту, це на 4 день після продажу таліону
на 20 деньА на який день просрочення у вас таліону продали?
Мені одного дня в 16:00 прислали повідомлення що можу закрити з акцією, я одразу ж їм написав та дзвонив але на лінію так ніхто і не підключався (тіло 2800, закрити за 3000. Хотіли з мене 8000). Так ось, вони мене ігнорували до 17:55, потім написали що потрібно до 18:00 оплатити бо в них робочий день кінчається, я за хвилину встиг оплатити, так мене ще маринували до наступного дня. Але на наступний день оператор написав що оплата прийшла і довідку про закриття скинуть ближче до 18:00Є ж окремий розділ по Таліону, там і дивіться. Так, в них там цілий кабінет є, і там різні акції на часткове списання та виплату декількома платежами є, але змінюють пропозиції не дуже охотно. І останній час почали дуже активно бомбити і на емейл, і на СМС мамі через свого нового колектора MoneyTime. Просто шлють постійно вимоги. Може зібрались в суд, подивимось.
Надіюсь .Таліон це і є манівео, вони будуть звонити але за деякий час будуть пропонувати тіло, а потім половину тіла, може десь до року почекати
Як у вас з манівео таліоном цим вийшло?на 20 день
Підкажіть пропонували ? Чи закрили Манівео?Надіюсь .