MoneyVeo Пропозиція за тіло кредиту

На приклад? Які умови ви їм говорили? Бо це просто треш, я їм одне вони мені друге. Дають реструктуризацію на 3 місяці, а гарантійний талон ні...а як я можу платить якщо нема гарантійного талона, а потім вони мені ще добавлять % і одно в них то поліція то НБУ
Вони не погодяться на пів тіла, раз ви на якусь реструктуризацію готові погодитися.
Ігнорте зараз.

Вони не погодяться на пів тіла, раз ви на якусь реструктуризацію готові погодитися.
Ігнорте зараз.
Спробувала спілкуватися.
Тіло 27000,нарахували більше 60 тисяч зараз і хочуть 3 платежі.
Уже почали на тому тижні обдзвонювати рідних,але переплачувати я не готова зовсім.
Брала кредит в Манівео менше 3 місяців тому.

Вкладення

• IMG_1576.webp
    IMG_1576.webp
    148.7 Кб · Перегляди: 105
Спробувала спілкуватися.
Тіло 27000,нарахували більше 60 тисяч зараз і хочуть 3 платежі.
Уже почали на тому тижні обдзвонювати рідних,але переплачувати я не готова зовсім.
Брала кредит в Манівео менше 3 місяців тому.
3 місяці - це дуже мало для Манівео. Ви ще й спілкуєтесь і показуєте зацікавленість.

Я особисто пів тіла закрив за рік + . Пропозиція за тіло і меньше це крайня в них міра , розуміючи що не зможуть морально надавити та здерти їм вигідніше отримати з вас хоч щось замість того щоб продати по фактору за копійки !

Я особисто пів тіла закрив за рік + . Пропозиція за тіло і меньше це крайня в них міра , розуміючи що не зможуть морально надавити та здерти їм вигідніше отримати з вас хоч щось замість того щоб продати по фактору за копійки !
Та хз у меня продали, где-то месяца полтора два и ничего не предлагали, и лимон и манивео, кстати и егроши тоже продали быстро и даже за полтора не хотели, так что выгодно невыгодно, продают аж бегом

Запропонували пів тіла , я погодився та оплатив . Через деякий час отримав довідку про закриття і на цьому історія закрита )
Подскажите, вы режим снежинки полностью включили на звонки и смс?
Пока вам не пришло хорошее предложение?

Подскажите, вы режим снежинки полностью включили на звонки и смс?
Пока вам не пришло хорошее предложение?
Саме так , режим сніжинки та повний ігнор що дзвінків що вимог. В певний момент приходе пропозиція за тіло , потім від 2 до 6міс штурм дзвінками та пошти . Під кінець це 50%на50% , бо можуть або запропонувати пів тіла , або продати по факторингу ( другий варіант не дуже бо як правило продають таким як ЄАПБ , а ті в свою чергу хайпанули по судах )

Назад
Угорі