Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Заплатить ещеЄ варіанти крім суду і знесення ВНН закрити це ВП?
Дебт Форс якщо точно.Думаю Вердикт - Дебтфорт. Вже не вперше таке прокручують
Не гімно, так тріскаДебт Форс якщо точно.
Тоді ніяки листи не приходили б.
Від факторят. Онлі з суду про зміну стягувача.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Вердикт я знесла ВНН і мені навіть кошти повернули))Думаю Вердикт - Дебтфорт. Вже не вперше таке прокручують
Лоані, вони ж Київська торгово-інвестиційна компанія, продали Факторинг партнерсTatusik, кто и кому продал?
А хто має цю ухвалу передати виконавцю?Поки немає ухвали суду про заміну стягувача, стягувач лишається тим самим.
Та ВП від них ще з 21, але по ньому не було рухів і тому не спішила зносити.Давно про них не чув. Ще дихають виявляється
Має передати суд.А хто має цю ухвалу передати виконавцю?
То умовно, якщо з мене десь знімуть і перерахують на рахунок попереднього стягувача, то гроші пропали?
А як суд має дізнатись, що борг продали?Має передати суд.
Це буде належне стягнення. Не пропадуть.
О майн гот...А як суд має дізнатись, що борг продали?
Уже виходить нема смислу зараз зносити ВНН, чекати поки стягувача змінять?
треба не дати змінити стягувача, а позов подавати до того хто вчинив написУже виходить нема смислу зараз зносити ВНН, чекати поки стягувача змінять?
Я розумію, що ви як юрист знаєте всі процедури, а я не знаю, тому і запитала, щоб зрозуміти, як діяти. Чи чекати, що новий подасть в суд і змінить стягувала, чи подавати на старого на знос.О майн гот...
Дякую!треба не дати змінити стягувача, а позов подавати до того хто вчинив напис
Яким чином?треба не дати змінити стягувача
Зносити ВНН скоріш всього, а за три місяці поки буде суд нові фактори всім мозок винесутьЯким чином?
слідкувати за розглядом справи в суді і подати заперечення.Яким чином?
Чим мотивувати?слідкувати за розглядом справи в суді і подати заперечення.
Так для цього вони ще мають в суд подати. А ніхто ж не забороняє виконавцю зараз з мене гроші здерти, бо провадження ще на старого стягувача. Виходить тут і мені треба подавати в суд і чекати поки фактори подадуть?слідкувати за розглядом справи в суді і подати заперечення.