Продаж боргу при відкритому ВП

• Автор теми Автор теми Tatusik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 1K
один із аргументів - відсутність доказів набуття права вимоги. а конкретніше - виходячи із того чим вони мотивували заяву про заміну стягувача
Тю, оказується все так просто :scratch_one-s_head:
І чого наші юристи не допетрили до цього.

Тю, оказується все так просто :scratch_one-s_head:
І чого наші юристи не допетрили до цього.
до чого ? до того, що можна подати заперечення? думаю вони в курсі про це, а подавати чи ні - то вже справа кожного особиста

Цей діалог виглядає як:

Мені не так смішно на жаль, тому і запитала, але бачу, що безкоштовно пояснити ні в кого немає бажання. Дякую і на тому,

до чого ? до того, що можна подати заперечення? думаю вони в курсі про це, а подавати чи ні - то вже справа кожного особиста
Казали мудрі люди : поживем побачимо.

[POSTS=5000]А взагальному більшість людей навіть про це не дізнаються. Не всі мають кабінет в ЕС куди прилітає таке і далеко не всі шерстять Судову владу. Дізнаються постфактум. Якби я не слідкував - то було би саме так. Ти ж читав коли мені принесли рішення суду про зміну стягувача. Майже місяць після того як я вже подав на них до суду. тобто плюс мінус 2-2.5 місяці від ухвали про це. От тобі і заперечення. Не всі сидять як ти і я в цій темі еврідей.[/POSTS]

Дід, скинув вище приклад, як приблизно виглядає заперечення.
Казали мудрі люди : поживем побачимо.

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=5000]є підозра, що такі зміни стануть трендом. тому...є можливість - слідкую, нема - доводиться слідкувати)[/POSTS]

Я вмію читати.
Повторюсь : поживем побачим.

[POSTS=5000]В позовній моїй приблизно те саме що в запереченні. Про внн дізнався. Не в курсі хто це і що це. Взагалі не знаю ніяких вердиктів і на основі якого такого договору вони іпанули внн... і тим більше дебтів, які кєр знає взагалі звідки нарісувались. дізнався з доповнення виконавця у вп про зміну реєстраційних даних. А так як стягувач зазначений Дебт... то і позов до них. А там нехай суд вирішує. Я не оспорюю хто не отримає бабла в любому випадку а сам неправомірний правочин з написом. Тож з куя лі Дебту бути стягувачем в провадженні відкритому по напису який не дійсний.

І хєр з ним - дадуть відмашку, окей - подам на слідуючий день на Вердикт все те саме прибравши про Дебт, але саме їм куй на рило а не гроші. А знесеться напис, а він знесеться в будь-якому випадку, тоді розберемся що це за ВП по неіснуючому напису і ху із факєн Дебт Всерс.[/POSTS]

Мені не так смішно на жаль, тому і запитала, але бачу, що безкоштовно пояснити ні в кого немає бажання. Дякую і на тому,
Клопотання до суду про зміну -> Ухвала суду про зміну -> Постанова виконавця про зміну стягувача.
До того - стягувач не змінюється!

Що ж тут складного. Не вища ж математика...
Навіть не лінійна алгебра, мать її...
Мені навіть дискретна математика легше)

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

В будь-якому випадку в суд буду йти з юристом, просто хотілось розуміти, чого чекати.
Новий кредитор може подати до суду, а може не подати, а ВП так і висітиме. Ну зате є шанси судитись з обома, що не дуже радує

Новий кредитор може подати до суду, а може не подати, а ВП так і висітиме. Ну зате є шанси судитись з обома, що не дуже радує
почитайте еще эту тему и риски признания дебт форсов как тех что приобрели право требования, как раз по теме того что новий кредитор може подати до суду. лучше сразу обрезать ему шансы на выигрыш

На щастя ні, але вивчала в свій час, разом з теорією ймовірності, матаналізом, дифрівняннями і ще 20 математичними предметами
почитайте еще эту тему и риски признания дебт форсов как тех что приобрели право требования, как раз по теме того что новий кредитор може подати до суду. лучше сразу обрезать ему шансы на выигрыш
Почитаю, бо щось про цих нових факторів інфи небагато, непонятно, чого від них чекати. Вже радує що суми ВП і того, що нові з мене хочуть, не співпадають

На щастя ні, але вивчала в свій час, разом з теорією ймовірності, матаналізом, дифрівняннями і ще 20 математичними предметами
Математику не треба забувати.
Сам частенько рівняння вирішую із задачників, щоб мізки не засохнули. Бо таке треба навіть юристам щодо кредитів: формули ануїтету, класичного нарахування % та експоненти.

Бо математика - то сила.
До речі, зараз поглиблюю саме матан: похідні та інтеграли.
Цікава штука)
Слава великим Гаусу та Лейбніцу)

А я на юр фаці навчалася. Не було у нас математики ))
Математику не треба забувати.
Сам частенько рівняння вирішую із задачників, щоб мізки не засохнули. Бо таке треба навіть юристам щодо кредитів: формули ануїтету, класичного нарахування % та експоненти.

Бо математика - то сила.
До речі, зараз поглиблюю саме матан: похідні та інтеграли.
Цікава штука)
Слава великим Гаусу та Лейбніцу)
Так есть же программа в плеймаркете, которая считает ))

Назад
Угорі