Щоденник Продать квартиру и рассчитаться с мфо.

• Автор теми Автор теми John One
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 4K

John One

Форумчанин
Дописи
115
Реакції
97
Бали
3625
John One не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Більше 30 МФО.Тіла не знаю 400000 -600000 (Не більше)Працюю не офіційно.МАю власність квартиру.Батько порадився з юристом ,той йому порадив продаваити квартиру і розрахуватись з мфо.А то з підземлі дістануть і продадуть на органи.Я ігроман.Всі ці МФО завелись через мою залежність до ігри.Можна ім не платити і якось вибратись з цієї ситуації і зберегти квартиру.

Більше 30 МФО.Тіла не знаю 400000 -600000 (Не більше)Працюю не офіційно.МАю власність квартиру.Батько порадився з юристом ,той йому порадив продаваити квартиру і розрахуватись з мфо.А то з підземлі дістануть і продадуть на органи.Я ігроман.Всі ці МФО завелись через мою залежність до ігри.Можна ім не платити і якось вибратись з цієї ситуації і зберегти квартиру.
не вздумай продавать квартиру!
тебе сколько лет? почему папа и прочие люди за тебя решают?
с игроманией , пора завязывать, однозначно.

перш за все - зверніться за професійною психологічною допомогою. Ігроманія - важка хвороба.
Юристу запропонуйте продати свою квартиру і розрахуватися з Вашими боргами.
Спілкуйтесь на форумі більше - тут Вас підтримають.
Потрібна буде юридична допомога - пишіть на *********************.

А где играете? Связанные зависимости есть? Сколько Вам лет? Обычно, близкие люди понимают, что надо с врачами в первую очередь консультироваться....

може юриста на органи продадуть?))
Я вже колись писав на форумі... Почали додому приходити листи від пітушків. Батьки назбирали макулатури і пішли до "юриста". мyдак сказав, що мене чекає тюрма, але він порішає. Забрав ті листи і 2000 грн.

Вторая тема за 2е суток , где автор темы - игроман. Вы тоже пропадете бесследно, просто создав тему и написав 1 сообщение? Или пообщаетесь ?

Як з такими тілами зберегти квартиру?Тільки чесно.Хто з тикався з фізчичною розправою.За такі великі гроші.?Хоть були,якісб чутки?

Як з такими тілами зберегти квартиру?Тільки чесно.Хто з тикався з фізчичною розправою.За такі великі гроші.?Хоть були,якісб чутки?
физичной расправы нема даже за такие великие гроши......

Вам вот заняться не чем? Собираете сплетни, как кто кому? Я сама морду набью кому угодно)))

Интересный стартап... :mosking:
Вам вот заняться не чем? Собираете сплетни, как кто кому? Я сама морду набью кому угодно)))
Оффтоп
Это что за ночная агрессия? :mosking:

Це не мої цитати.А цитати юриста з яким консультувався мій батько.Мій план був такий,подарувати квартиру мому двоюрідному брату.а самому поїхати за кордон і там пропасти.Але ні.вирішили так.Треба продавати трьох кімнатну квартиру.Щоб розрахуватись з МФО.А то з пізземлі дістануть.Даже ізакордону.))

Це не мої цитати.А цитати юриста з яким консультувався мій батько.Мій план був такий,подарувати квартиру мому двоюрідному брату.а самому поїхати за кордон і там пропасти.Але ні.вирішили так.Треба продавати трьох кімнатну квартиру.Щоб розрахуватись з МФО.А то з пізземлі дістануть.Даже ізакордону.))
А ще він вам напевно порадив змінити ім'я на John Doe

Назад
Угорі