Продали мене Фактору

• Автор теми Автор теми Kykapotys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго дня.
Давненько тут не писала, проте читач постійний.

Продали мене фактоу Майкредит.
Брала в жовтні 2020 (11500грн)
Хочуть 32000грн

Дзвонять на новий мій номер.
Кажу, що не я, а вони мені, що в вайбері підписана я і фото моє.

Чого чекати? Вже близько двох місяців, як трохи заспокоїлась, не оплачую нікому нічого. Дзвінків майже нема... а тут як сніг на голову з'явилися.

Боюся щось їх я. Читаю...ведуть себе по різному. Який в кого досвід з ними? Чи довго штормлять? Через скільки відстають повністю? Чи може бути таке, що виконавчого не буде?
Мои поздравления с годовщиной на форуме!!!!

Доброго дня.

Хочуть 32000грн

Чого чекати? Вже близько двох місяців, як трохи заспокоїлась, не оплачую нікому нічого. Дзвінків майже нема... а тут як сніг на голову з'явилися.

Боюся щось їх я. Читаю...ведуть себе по різному. Який в кого досвід з ними? Чи довго штормлять? Через скільки відстають повністю? Чи може бути таке, що виконавчого не буде?
Мря історія з Фактором розпочалась рівно рік назад, перші три місяці телефонували як скаженні, мені і трьом контактним, спочатку намагалась втлумачити їм(факторятам), якщо мають якісь вимоги до мене, нехай чалапають до суду, сказали не підуть, потім присилали листи з псевдо ВН, потім з підозрою у шахрайстві, якось не послідовно, а на днях прийшов рекомендований лист претензія, в якому вимагається вже інша сума і знову погроза ВН. Якщо до цього в мене був режим сніжинка, на цей лист відповіла. Знову ж таки нагадала, про не прислані документи, про терміни позовної давності і про готовність зносити ВН в суді. У відповідь прийшло - "по якому номеру з вами зв'язатися сьогодні ", моя відповідь ніякого телефону, тільки через електронну пошту, " а в ответ тишина." Хочу зазначити, що лист прийшов від Профіт капітал, а на електрону відповідали факторята. І всі ці "пригоди" через шість років мовчання, з 2015 незмогли мене знайти. Чекаю тепер, що відповість Профіт Капітал. Якось так.

Доброго дня.

Хочуть 32000грн

Ничего нового не будет,не переживайте.Ко мне на новый номер тоже были звонки.Но,я не я))

Факторята грозятся мне в Вайбер, что у меня, мол, 5 дней на уплату. Иначе надпись. Даже не знаю, что делать.

Доброго дня, я з фактором 11 місяців, вони приставучі. За весь час говорила 2 чи три раза. Грозять ін, десь 6 липня звонили як навіжені, а з 6 по сьогоднішній день тихо.

Факторята грозятся мне в Вайбер, что у меня, мол, 5 дней на уплату. Иначе надпись. Даже не знаю, что делать.
Мені прислали на вайбер суму боргу і написали що списання не можливе так як готують документи для ін

Назад
Угорі