Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
в мене сьогодні теж афк пропісочили усіх (останній шанс домовитись бла бла) якісь вони агресивні. І виявляється таліон - продали афк, щось швидко в них всеПочали з учора телефонувати за Лімон кредит оточенню. Знайшли навіть дідуся, з яким я бачилась 3 рази за життя. Наче навіть біткепітал йому не телефонували. Запропонували з 4 000 закрити за 6 500, але це забагато. Думаю доторгуюся до 5 тисяч якось. А в суд подавати за тіло 4 тисячі це глупость якась
АФК та таліон то одне й те саме. Бо мій договір продали таліон, а дзвонить афк. Це вона цього тижня сказилися прям, раніше спокійні булив мене сьогодні теж афк пропісочили усіх (останній шанс домовитись бла бла) якісь вони агресивні. І виявляється таліон - продали афк, щось швидко в них все
Не зрозуміла мені ця стратегія.
Тіла по 14 тисяч, протермінування до 2 місяців, шо ж це вони так поспішають, ліцензії горять?
Ну ясно з ними все, львам не докладають в клітку мʼясо (с) час для зп)АФК та таліон то одне й те саме. Бо мій договір продали таліон, а дзвонить афк. Це вона цього тижня сказилися прям, раніше спокійні були
ніяк , на жаль. То бази не їх , а куплені у недобросовісних працівників держ установ чи банків.Оплатила їм з 6 тисяч 8500 та закрила Манівео. Робили вчора розсилку подругам мами, що у мене "невирішене питання". Кінець місяця, треба схоже план робити) Питання лишилось тільки чи реально з їх баз якось свої данні потерти, чи вони їх все одно лишать?
У мене обидва кредити передали АФК через тиждень прострочення. Через 2 тижні АФК передав Таліону. Не розумію, чому так швидков мене сьогодні теж афк пропісочили усіх (останній шанс домовитись бла бла) якісь вони агресивні. І виявляється таліон - продали афк, щось швидко в них все
Не зрозуміла мені ця стратегія.
Тіла по 14 тисяч, протермінування до 2 місяців, шо ж це вони так поспішають, ліцензії горять?
Це схоже 1 і ті самі люди , просто ділять щось, або нашу заборгованість, або за рядом причин якось гроші відмивають, ну таке. Може первинні кредитори не хочуть збільшувати собі заборгованість тому одразу знімають з обліку, Це не змінює суті нашого боргу, головне щоб не платити не знаючи точних реквізитівУ мене обидва кредити передали АФК через тиждень прострочення. Через 2 тижні АФК передав Таліону. Не розумію, чому так швидко
Манівео, АФК і Таліон це одне й теж.У мене обидва кредити передали АФК через тиждень прострочення. Через 2 тижні АФК передав Таліону. Не розумію, чому так швидко
Я правильно понимаю, у Вас был проблемный кредит в Манивео, Вы закрыли и Манивео еще раз вылал Вам кредит ???Вітаю. Було прострочення спочатку у лімон кредит, продали через місяці два до АФК, було пару повідомлень у телеграм, пару дзвінків до родичів, але вцілому нічого критичного. Зараз також манівео передали до них. Вже мала з ними досвід по манівео, але тоді закрила всю суму, що вони просили. Зараз не маю ні можливості, ні бажання так зробити. Чи реально з ними домовитися за тіло? Та через який термін?
Тіло лімон 4 тисячі
манівео 6 тисяч
такЯ правильно понимаю, у Вас был проблемный кредит в Манивео, Вы закрыли и Манивео еще раз вылал Вам кредит ???
Сказочные долбое......
Это не новость))Сказочные долбое......
Вообще не страшносуд це сильно страшно? вибачте, можливо дурне питання, я ніколи з таким не зв'язувалася, та не знаю що робити у такому випадку. оплатити я готова,але тільки тіло + 1 к зверху