PROCENT як себе поводять 2025р

• Автор теми Автор теми Idfaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

Idfaa

Форумчанин
Дописи
214
Реакції
132
Бали
343
Idfaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
У кого є ця компанія ? Як себе поводять при протермінуванні?

Вітання!
В когось можливо є в протермінуванні процент ?
Бо вийшла в протермінування дзвонили декілька разів сказала що грошей нема ...і вони пропали ні дзвінків ні смс

Вітання!
В когось можливо є в протермінуванні процент ?
Бо вийшла в протермінування дзвонили декілька разів сказала що грошей нема ...і вони пропали ні дзвінків ні смс
Была просрочка 3 дня, позвонили сказали что вышла в просрочку я им ответила что через пару дней закрою не беспокоили

Підкажіть, може хтось має протермінування в процент близько 5 місяців? Вдалося закрити на лояльних умовах або по реструктуризації? Влаштовували терор? Дуже дякую!

Підкажіть, може хтось має протермінування в процент близько 5 місяців? Вдалося закрити на лояльних умовах або по реструктуризації? Влаштовували терор? Дуже дякую!
мене теж цікавлять ці питання!
Але ніхто інформації так і не надав (( на форумі є інформація але за 2024 рік і ч так розумію договори ще швидше 2023 -2022

мене теж цікавлять ці питання!
Але ніхто інформації так і не надав (( на форумі є інформація але за 2024 рік і ч так розумію договори ще швидше 2023 -2022
Прострочення 5 місяців, домовитися не виходить, тільки те що нарахували.

Прострочення 5 місяців, домовитися не виходить, тільки те що нарахували.
як себе поводять?дзвінки 3 лицям?

зайшла в кабінет процент сьогодні 19 день протермінування і тут такий сюрприз

Вкладення

• Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    15.7 Кб · Перегляди: 361
Останнє редагування:
як себе поводять?дзвінки 3 лицям?

зайшла в кабінет процент сьогодні 19 день протермінування і тут такий сюрприз
Це продзвін, не продали. Поки не дзвонили, але ,мабуть, почнуть. За них тут всякого написано, перевіряти не хочеться. Тому буду закривати. На поступки не йдуть, доведеться сплачувати всю суму. Можливо Вам пощастить та закриєте з меншими витратами.

Останнє редагування модератором:
Доброго дня!
Чи є у когось вони в протермінуванні +- 3 місяці?
Зараз етап погроз що починають підготовку в суд+ пропозиція сплатити за 3 платежі ,але перший платіж прямо сьогодні і негайно....запропонувала свій графік написали або скористайтесь тим що пропонуємо або більше таких пропозицій не буде...
як у кого з ними вийшло домовитись

Останнє редагування:
Мне на электронку прислали досудову в могу.
Просрочка 6 месяцев
С 7 хотят 25

Они в суд подают?

Доброго вечора!
Потрібна інформація стосовно Проценту,а саме отримала рішення суду (нажаль задовільнили їх хотілки) як вони діють дальше ?чи пропонують якісь умови закриття можливо на кілька платежів чи отримують виконавче і все ?
Дякую за відповідь

Доброго вечора!
Потрібна інформація стосовно Проценту,а саме отримала рішення суду (нажаль задовільнили їх хотілки) як вони діють дальше ?чи пропонують якісь умови закриття можливо на кілька платежів чи отримують виконавче і все ?
Дякую за відповідь
Добрий день, а вас довго тероризували та третіх осіб? Мені в понеділок з погрозами писали. Батькові в той самий день дзвонили два рази, але номер пробивається на імʼя Тетяна, можна знайти багато інформації про людину, від ПІБ, і до того чим вона займається та декларації, і саме головне м.Дніпро. Зараз думаю чи не помилилася пані яка мені погрожувала своїм особистим номером?
Також іншій людині дзвонили, розповідали про мене. Написав скаргу в НБУ, все прикріпив, але не знаю чи це допоможе

Доброго вечора!
вони дуже хитрі! Я теж програла апеляцію. Перечитайте уважно рішення - у вас повернення тіла і відсотки. Чи тільки відсотки? У мене - Тіло 11. Суд призначив 40. АЛЕ це ще не кінець, хочуть 68 до сплати. Виявляється, в суд подали не всю суму, тому хочуть всі 68, або подадуть знов у суд на залишок. Вся справа описана у мене в дописі - якщо цікаво - почитайте. На частини не ділять. Краще чекайте виконавче - і по ньому сплачуйте,бо гарантійку не дають якщо хоче без участі виконавчого.

вони дуже хитрі! Я теж програла апеляцію. Перечитайте уважно рішення - у вас повернення тіла і відсотки. Чи тільки відсотки? У мене - Тіло 11. Суд призначив 40. АЛЕ це ще не кінець, хочуть 68 до сплати. Виявляється, в суд подали не всю суму, тому хочуть всі 68, або подадуть знов у суд на залишок. Вся справа описана у мене в дописі - якщо цікаво - почитайте. На частини не ділять. Краще чекайте виконавче - і по ньому сплачуйте,бо гарантійку не дають якщо хоче без участі виконавчого.
Це жах!🤬
Позов подали на відсотки за певний період без тіла і до кінця договору ще пів року ...
Як у вас зараз з ними ?
І якщо оплачувати через виконавчу договір вони всерівно не закриють ?!

Назад
Угорі