Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Давно у Вас прострочення?Доброго дня!
У кого є ця компанія ? Як себе поводять при протермінуванні?
Была просрочка 3 дня, позвонили сказали что вышла в просрочку я им ответила что через пару дней закрою не беспокоилиВітання!
В когось можливо є в протермінуванні процент ?
Бо вийшла в протермінування дзвонили декілька разів сказала що грошей нема ...і вони пропали ні дзвінків ні смс
Ну, все правильно)сказала що грошей нема ...і вони пропали
та воно то так ...але що очікувати від них?Ну, все правильно)
Толку Вам звонить, если у вас нет денег?)
мене теж цікавлять ці питання!Підкажіть, може хтось має протермінування в процент близько 5 місяців? Вдалося закрити на лояльних умовах або по реструктуризації? Влаштовували терор? Дуже дякую!
Прострочення 5 місяців, домовитися не виходить, тільки те що нарахували.мене теж цікавлять ці питання!
Але ніхто інформації так і не надав (( на форумі є інформація але за 2024 рік і ч так розумію договори ще швидше 2023 -2022
як себе поводять?дзвінки 3 лицям?Прострочення 5 місяців, домовитися не виходить, тільки те що нарахували.
Це продзвін, не продали. Поки не дзвонили, але ,мабуть, почнуть. За них тут всякого написано, перевіряти не хочеться. Тому буду закривати. На поступки не йдуть, доведеться сплачувати всю суму. Можливо Вам пощастить та закриєте з меншими витратами.як себе поводять?дзвінки 3 лицям?
зайшла в кабінет процент сьогодні 19 день протермінування і тут такий сюрприз
Добрий день, а вас довго тероризували та третіх осіб? Мені в понеділок з погрозами писали. Батькові в той самий день дзвонили два рази, але номер пробивається на імʼя Тетяна, можна знайти багато інформації про людину, від ПІБ, і до того чим вона займається та декларації, і саме головне м.Дніпро. Зараз думаю чи не помилилася пані яка мені погрожувала своїм особистим номером?Доброго вечора!
Потрібна інформація стосовно Проценту,а саме отримала рішення суду (нажаль задовільнили їх хотілки) як вони діють дальше ?чи пропонують якісь умови закриття можливо на кілька платежів чи отримують виконавче і все ?
Дякую за відповідь
вони дуже хитрі! Я теж програла апеляцію. Перечитайте уважно рішення - у вас повернення тіла і відсотки. Чи тільки відсотки? У мене - Тіло 11. Суд призначив 40. АЛЕ це ще не кінець, хочуть 68 до сплати. Виявляється, в суд подали не всю суму, тому хочуть всі 68, або подадуть знов у суд на залишок. Вся справа описана у мене в дописі - якщо цікаво - почитайте. На частини не ділять. Краще чекайте виконавче - і по ньому сплачуйте,бо гарантійку не дають якщо хоче без участі виконавчого.Доброго вечора!
Потрібна інформація стосовно Проценту,а саме отримала рішення суду (нажаль задовільнили їх хотілки) як вони діють дальше ?чи пропонують якісь умови закриття можливо на кілька платежів чи отримують виконавче і все ?
Це жах!вони дуже хитрі! Я теж програла апеляцію. Перечитайте уважно рішення - у вас повернення тіла і відсотки. Чи тільки відсотки? У мене - Тіло 11. Суд призначив 40. АЛЕ це ще не кінець, хочуть 68 до сплати. Виявляється, в суд подали не всю суму, тому хочуть всі 68, або подадуть знов у суд на залишок. Вся справа описана у мене в дописі - якщо цікаво - почитайте. На частини не ділять. Краще чекайте виконавче - і по ньому сплачуйте,бо гарантійку не дають якщо хоче без участі виконавчого.