PROCENT, KLT как сейчас они себя ведут и к какому трешу быть готовым?

• Автор теми Автор теми sinnerUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 13K
Клт протермінування було 11 місяців,не дзвонили не писали,віддали Інтер ріск,ті почали писати на пошту,то 4 тіла,то мега акція на 2.Вирішила зайти в кабінет,а там тіло вісить,ну я і закрила) Пролонгація була 1.
За 11 місяців не було ні масового обдзвону, ні терору???

Пишіть і домовляйтесь,не тягніть.
Сьогодні якась панянка від них подзвонив
Говорила без хамства і тд... пропонувала 20к , тіло 6000
Сказав максимум два тіла на 3-4 платежі , подумала і сказала завтра буде рішення

Сьогодні якась панянка від них подзвонив
Говорила без хамства і тд... пропонувала 20к , тіло 6000
Сказав максимум два тіла на 3-4 платежі , подумала і сказала завтра буде рішення
Підкажіть погодились на ваші умови?

У Процент і КЛТ у мене позика, кожна по 5 тисяч, подали до суду, кожна з них подала позов на 50 тисяч. Чекаю. Сплачую на разі ті, хто погодився за тіло закрити і по реструктуризації.

Підкажіть як із ними домовитися, тіло 4200 зараз уже накапало понад 19 тисяч, я їм пропонував 8400 на 3 місяці відмовилися, сказали не менше ніж 12600, спочатку говорили тільки за всією сумою працюють. У когось був з ними досвід закриття? Прострочення 5 місяців

Доброго дня!
Підкажіть будь ласка хто має справу зараз з процентом (договір 2024) на пошту прийшов лист вимога (досудове рішення) вимагають оплату термін 7 днів
протермінування 3 місяці ,як з ними можна домовитись ?Коли по часу подають в суд?
Дякую

Idfaa, то, что они там вымогают - это из проблемы. Вымогать они могут.
Когда в суд ходят? Я не помню, вроде раздел не закрытый, можно глянуть. Но в любом случае не пойдет в суд через неделю просрочки и даже через месяц. Думаю, если будут подавать, то не ранее, чем через два-три месяца, а то и дольше.

як з ними можна домовитись ?
Вот с этим сложно

Назад
Угорі