Про звонки на работу

Tatusik, кредит7,маніфою, качай гроші,зараз фактор,і роботи,звичайно,не знаю чиї
Tatusik, просрочка третій місяць
Карпенко Анастасия, а в мене за 2,5 місяці нікому не дзвонили, довбуть тільки робочий і колег,може,ще доберуться,
Кредит 7 і качай в мене теж є. По ходу мене це ще чекає. У мене по ним менше місяця

Tatusik, вони самі активні були перші 3 тижні, і ще маніфою, качай подзвонили на роботу і я сказала щоб висилали документи і юристи будуть розбираться, і потім не дзвонили,тільки смс ,а зараз качай передали фактору так там тьотя Татьяна Івановна задовбала нашу завідуючу розмовами про борг 26 тис,а інші не знаю як,робот періодично,але в мене альфа пішла в наступ, гадюкі

Допустим звонок на работу ,они ищут сразу номер директора? И тоже наяривают по сто раз или они один раз туда звонят говорят что сотрудник ваш должен...просто если один раз можно объяснить что это мошенники ,а если постоянно "то начальство скажет: а зачем нам надо эти наяривания?" У кого как было??? Когда они начинают звонить на работу ? И бывало ли такое что не звонили,только до родных дошли..
На работе обзванивали всех и письма присылали. Это была жесть. Не хочется и вспоминать

От не знаю як би то було в моєму випадку. Я от в банку працюю. Є прострочки і по мфо і по альфі, пумбі. Вроді ніхто не добрався до роботи ще. Принаймі мені ніхто нічого не казав.

Tatusik, вони самі активні були перші 3 тижні, і ще маніфою, качай подзвонили на роботу і я сказала щоб висилали документи і юристи будуть розбираться, і потім не дзвонили,тільки смс ,а зараз качай передали фактору так там тьотя Татьяна Івановна задовбала нашу завідуючу розмовами про борг 26 тис,а інші не знаю як,робот періодично,але в мене альфа пішла в наступ, гадюкі
Через скільки продали фактору?
На работе обзванивали всех и письма присылали. Это была жесть. Не хочется и вспоминать
А кто из шараг?

Tatusik, через 2 місяці,але я нічого не отримувала, ніяких повідомлень, може так,подзвонити віддали,бо я не спілкуюсь, а садок закритий, там одна завідуюча сидить і від всіх відмахується, а самі качай не напрягали,

Всім привіт) В мене 2 мфо манікі і дінеро ( там і там вже пішли просрочка)
Працюю офіційно, не так давно влаштувався на роботу. Чи можуть мене звільнити з оф.роботи за ці сран* МФО? ?
Поки на роботу не дзвонили. Якщо подзвонять, підскажіть що і як діяти після цього?)

Працюю офіційно, не так давно влаштувався на роботу. Чи можуть мене звільнити з оф.роботи за ці сран* МФО? ?
Поки на роботу не дзвонили. Якщо подзвонять, підскажіть що і як діяти після цього?)
Здравствуйте. У меня 13 МФО и банк. Я тоже официально работаю. Не знаю, кто из этих тв**** постоянно звонит. А у нас очень большой штат сотрудников. Директору эти звонки осточертели, сотрудникам - тоже. Мне директор сказал, что если будет ещё один звонок - я уже, как сотрудник, не нужна. У кого-то начальство более лояльно, с пониманием, к этому отнесётся. А бывает так, как у меня?

Вже дзвонять на робочий,але цей телефон в мене,так як працюємо ще віддалено через карантин,що говорять незнаю,поставила антиспам на робочий

Здравствуйте. У меня 13 МФО и банк. Я тоже официально работаю. Не знаю, кто из этих тв**** постоянно звонит. А у нас очень большой штат сотрудников. Директору эти звонки осточертели, сотрудникам - тоже. Мне директор сказал, что если будет ещё один звонок - я уже, как сотрудник, не нужна. У кого-то начальство более лояльно, с пониманием, к этому отнесётся. А бывает так, как у меня?
Може бути чм0 з Сос Кредиту, у моєму випадку діставало директора та ще трьох, може, і далі б дійшло. Воно не називало ні себе, ні МФО, в смс - розсилці теж нічого не вказувалося.

Може бути *** з Сос Кредиту, у моєму випадку діставало директора та ще трьох, може, і далі б дійшло. Воно не називало ні себе, ні МФО, в смс - розсилці теж нічого не вказувалося.
У меня нет Сос Кредита, я подозреваю Качай гроші или Moneyveo или Швидко гроші. А там, кто их знает. А у вас, как начальство отреагировало?

У меня нет Сос Кредита, я подозреваю Качай гроші или Moneyveo или Швидко гроші. А там, кто их знает. А у вас, как начальство отреагировало?
Директор викликала, я сказала, що мабуть, дані вкрали й кредит оформили, потім прибігала ще смс показувала, що залякували прокуратурою.Інші десь через три дні мені сказали про це. Але тоді я заплатила, бо збиралася це зробити та не знала кому першому. Не відповідала на дзвінки десь місяць. Дізналася хто дзвонив, коли взяла трубку і це мені все сказало. Воно дзвонило до чоловіка , принижував його, і він його послав, після цього об'дзвонював роботу. Качай я теж давно закрила, вони викачали з мене пролонгаціями гарно, вони нікому не дзвонили, тоді я з ними спілкувалася, домовлялася. А Манівео теж нікого не чіпало, накормила гарно, потім через місяць продали Таліону, у них з кінця грудня.

От не знаю як би то було в моєму випадку. Я от в банку працюю. Є прострочки і по мфо і по альфі, пумбі. Вроді ніхто не добрався до роботи ще. Принаймі мені ніхто нічого не казав.
Ого.. наверное это проф этика... банки имеет мфо...вы внутри системы оказались) она же не может сама себя разрушить?

Райдуга, от і тварюки цей Приват, принципово ним не буду користуватись падли
Кредит 7 і качай в мене теж є. По ходу мене це ще чекає. У мене по ним менше місяця
І у мене є кредит 7, добрались до батька, він сказав що нічого не знає, напевно заплатить після карантину ? поки не телефонують

Назад
Угорі