Про звонки на работу

Дописи
323
Реакції
53
Бали
193
Карпенко Анастасия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допустим звонок на работу ,они ищут сразу номер директора? И тоже наяривают по сто раз или они один раз туда звонят говорят что сотрудник ваш должен...просто если один раз можно объяснить что это мошенники ,а если постоянно "то начальство скажет: а зачем нам надо эти наяривания?" У кого как было??? Когда они начинают звонить на работу ? И бывало ли такое что не звонили,только до родных дошли..

Допустим звонок на работу ,они ищут сразу номер директора? И тоже наяривают по сто раз или они один раз туда звонят говорят что сотрудник ваш должен...просто если один раз можно объяснить что это мошенники ,а если постоянно "то начальство скажет: а зачем нам надо эти наяривания?" У кого как было??? Когда они начинают звонить на работу ? И бывало ли такое что не звонили,только до родных дошли..
Мне ШГ поставили на автодозвон рабочий телефон, ко орый привязан по работе к КЦ, а это значит что на него нужно отвечать

Тоже интересует. Официально не работаю уже давно. Но одна из контор добралась до бывшей работы и позвонила бывшему сотруднику. Теперь вопрос как часто они начнут ему наяривать?

Моя ситуация: позвонили начальника жене и сказали что он со мной спит, что меня нужно уволить

Після мого ігнору десь протягом місяця, одне МФО дзвонило і на робочий, і директору, і спочатку двом, а потім і до третього дісталися. Засипали їх смс, директор писали погрози. Вони кидали номера в чорний список. Директор два раза прибігала показувала смс та дзвінки, я так зрозуміла, що на неї тиснули найбільше. Моя відповідь була, що не знаю, мабуть, кредит на мене оформили. Вона радила звернутися в кіберполіцію, або поліцію, говорила, що її діставало Манівео через одну колегу, Аваль через іншу, а тепер через мене. Це тривало тиждень. До речі, ці тварі не називали себе. І колеги не зразу мені сказали про дзвінки, десь через дня три, коли мене побачили. Не знаю: скільки б це ще тривало, але я взяла трубку і це було воно. Я заплатила, а тепер хочу повернути переплати, Нацком допоміг, але ці не повертають. Я їм подзвонила, а відповіло підготовлене воно, яке мені знову погрожувало. А директору сказала, що чоловік звернувся в поліцію.
Моя ситуация: позвонили начальника жене и сказали что он со мной спит, что меня нужно уволить
Це не Сос Кредит? Бо мені воно з їхньої компанії таке говорило.

Звонят на рабочие телефоны, ставят автодозвон робота ежеминутно, звонят на мобильный начальству и сотрудникам. В моем случае так

Вчера взломали контакты ,начали все прозванивать..

Двух знакомых уже Сос кредит и кредит 7нарыл
Ми вчора з чоловіком говорили про Сос, то зрозуміли, що дані вони беруть із Привата, бо одне чм0, коли дісталося до чоловіка, говорило і мені,і йому ту посаду неофіційну, яку він вказував тільки в Приваті й він уже дуже давно іншу має.

Та ж ситуація, коли Манівео продали Таліону - дзвінки директору батьків + колегам, погрози передачею в районо фейкової довідки з туб.диспансеру

Карпенко Анастасия, з першого дня просрочки дзвонять на робочий,роботи,на мобільний директорці, колегам,зараз фактор задовбує робочий

Карпенко Анастасия, з першого дня просрочки дзвонять на робочий,роботи,на мобільний директорці, колегам,зараз фактор задовбує робочий
На работу пока не было звонков ,они только задалбывают контактное лицо которое я указывала и нарыли деда с мамой... Вот и веселуха. На работе незнаю ,как сказать что мошенники..

А какая контора?
Мне на рабочий автодозвон поставили только кешберри. Один раз звонил Сос и кредит 7.

Карпенко Анастасия, я не знаю,чи вийде сказати,що шахраї, вони дзвонять,називаються,кажуть скільки винна,кому ще подзвонять,дають свої телефони,передзвонюють уточнюють чи передали

У меня в офисе:
1. За неуплату коммуналки отключили свет и перекрыли воду.
2. Выставили претензию за неуплату арендной платы.
3. Звонят коллектора и хотят выбить долг с фирмы.
Директору уже глубоко поxep на звонки о каком-то долге его сотрудников

Tatusik, кредит7,маніфою, качай гроші,зараз фактор,і роботи,звичайно,не знаю чиї
Tatusik, просрочка третій місяць
Карпенко Анастасия, а в мене за 2,5 місяці нікому не дзвонили, довбуть тільки робочий і колег,може,ще доберуться,

Останнє редагування:
Назад
Угорі