Про забезпечення здійснення розрахунків населення в умовах воєнного стану

Напевно приват цим займатися будуть в понеділок ?
Я читала в их новостях, что завтра-послезавтра они тоже работают, только с 10:00-13:00...Может, решат что-то... Надо им надоедать, чтоб они быстрее шевелились

Останнє редагування:
В сумі по всім провадженням повинно бути 100 і більше тисяч, чи не перевищувати 100 к по кожному з проваджень окремо, щоб розблок рахунків відбувся?
виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом щодо такої особи не перевищує 100 000 (сто тисяч) гривень

виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом щодо такої особи не перевищує 100 000 (сто тисяч) гривень
Тобто, по кожному виконавчому напису нотаріуса окремо, повинно не перевищувати 100к?

Я же ответил вам выше))
По 1 производству
Дякую)
Є ще питання, по бухгалтерам.

Бухгалтерії продовжуватимуть відраховувати гроші із зарплат на рахунки приватних виконавців?

Правильно понимаю, что моно и приват снимают арест только после обращения в тех поддержку? Моно и приват в блоке. Пока писала сообщение, моно разблокировал только что. Приват как всегда

Останнє редагування:
Правильно понимаю, что моно и приват снимают арест только после обращения в тех поддержку? Моно и приват в блоке
Я написала сегодня оператору, она сказала, что нужно ждать, очереди большие, но если хотите, оставим дополнительную заявку на снятие, но нужно будет ждать1-2 дня всё равно... В итоге, она оставила заявку в обед и вот к 22:00 уже арест был снят

Мені кажуть в мого що преси на всю суму тому не розблокують,точна сума не вказана,що робити

Мені кажуть в мого що преси на всю суму тому не розблокують,точна сума не вказана,що робити
Пусть не рассказывают, что сумма не указана, они сумму знают. Покажите им постановление от исполнителя, звоните на горячую линию, пусть снимают арест.

Нарешті з'єднався з ОТП,2 дня їх штормив,написали що рахунок активний,що коштами можу користуватись через 30 хв,чекаю...

Назад
Угорі