Про відкриття виконавчого провадження.

• Автор теми Автор теми Анна М.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 4K
Пишет, вот так... я неправильно что то ввожу?(

Записів не знайдено. Уточніть умови пошуку.
значит нет вас там
Пишет, вот так... я неправильно что то ввожу?(

Записів не знайдено. Уточніть умови пошуку.
попробуйте по номеру вп

Мне на мужа такое же письмецо пришло, в АСВП всё есть, "стан ВП-відкрито". Приватний виконавець Ярошенко К.Ю. Что делать?

Вкладення

• 15828897087983054074027930572917.webp
    15828897087983054074027930572917.webp
    530 Кб · Перегляди: 35
Мне на мужа такое же письмецо пришло, в АСВП всё есть, "стан ВП-відкрито". Приватний виконавець Ярошенко К.Ю. Что делать?
На форумі є багато порад. Хтось ігнорує, хтось воює сам, я з допомогою юриста!

подавать иск в суд о признании исполнительной надписи нотариуса не подлежащей исполнению

В суд подавать что тут еще сделаешь, у нас тоже этот исполнитель

у Меня тот же .... И что теперь делать?
я по сути бомж, у меня нет прописки даже ((( но в реестре должников теперь есть, это нужно в суд подавать ? подскажите пожалуйста. Мне сегодня прислал Приват письмо, что моя карта под арестом и все что у меня есть тоже....
в суд собираться)) что же еще? если вы конечно не согласны платить мфошке
в суд, что бы снять арест?

я по сути бомж, у меня нет прописки даже ((( но в реестре должников теперь есть, это нужно в суд подавать ? подскажите пожалуйста. Мне сегодня прислал Приват письмо, что моя карта под арестом и все что у меня есть тоже....

в суд, что бы снять арест?
нет. отменить ИП или признать ИНН неподлежащей исполнению, лии и то и то одновременно

частный исполнитель открывает ИП незаконно, еще и в тех случаях, когда " Приймаючи рішення про відкриття виконавчого провадження, керувався тим, що кошти , які знаходяться на картковому рахунку, відкритому ......, є майном, фактичним місцезнаходженням якого є адреса фінансової установи ..."

" Суд зазначає, що у даному випадку місцезнаходженням майна є не місце розташування самого банку, де відкритий рахунок, а самі банківські рахунки чи електронні гаманці, на яких обліковуються кошти та які дають можливість здійснювати переказ коштів за допомогою відповідних платіжних інструментів, однак такі рахунки або електронні гаманці не є майном у розумінні положень ст. 190 Цивільного кодексу України, оскільки вони не є окремими речами чи їх сукупністю, а фактично вони є засобом обліку руху грошових коштів та призначені для виконання клієнтами платіжних систем певних операцій.

Статтею 190 Цивільного кодексу України передбачено, що майном як особливим об`єктом вважаються окрема річ, сукупність речей, а також майнові права та обов`язки. Річчю є предмет матеріального світу, щодо якого можуть виникати цивільні права та обов`язки (ст. 179 Цивільного кодексу України).
Поняття “картковий рахунок” було передбачено Постановою Національного банку України від 19.10.2005 “Про затвердження Положення про порядок емісії платіжних карток і здійснення операцій з їх застосуванням” № 137, яке втратило чинність на підставі Постанови Національного банку України № 223 від 30.04.2010.

При цьому жодним нормативно-правовим актом не передбачено, що “картковий рахунок” є майном в розумінні ст. 190 Цивільного кодексу України. Так само, не передбачено й визначення місцезнаходження “карткового рахунку” за місцем знаходження будь-якого банку..."

больше про отмену ИП открытого частным исполнителем читать здесь https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/court-document/82537083/

Назад
Угорі