Про відкриття виконавчого провадження.

• Автор теми Автор теми Анна М.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 4K
Прийшов лист від "Фінанс Інновація", про відкриття виконавчого провадження. Потрібна порада хто з тами проблемами стикався та що тепер чекати, як діяти далі?
Мне сегодня финфорс принесли заказное
И на карточке сразу -18000
Как так? Это что получается все зп снимут, так у меня ещё альфа Харя надпись сделала, , им же ничего не останется
Как мне поступить правильно в данной ситуации
То минус 18 меня не очень возбуждает
Тогда из страшного, что могут сделать, это арестовать счета в банках

Вкладення

• IMG-b43088f5b5f252733038c8d122a6175a-V.webp
    IMG-b43088f5b5f252733038c8d122a6175a-V.webp
    23.7 Кб · Перегляди: 54
NanaLedi, може Ви знаєте, в асвп вписано вп- зупинено, але рахунки все одно заблоковано.Що далі робити?

Та не ехать вникуда не буду. Завтра телега в минюст на виконавця летить(
Ну это чисто для себя выяснить по вашему вопросу
Вот везёт вам на надписи...
Как так? Это что получается все зп снимут, так у меня ещё альфа Харя надпись сделала, , им же ничего не останется

Це моє життєве кредо!! ))))
Простите вопрос к вам, к адвокату сегодня пойдем но тут на судовой владе есть уже наше дело и призначено склад суду, после таких действий когда у вас был первый суд? Через сколько?

Простите вопрос к вам, к адвокату сегодня пойдем но тут на судовой владе есть уже наше дело и призначено склад суду, после таких действий когда у вас был первый суд? Через сколько?
Це залежить від зайнятості судді. В мене перший був через 2,5-3неділі,у форумчанки через 3дні..)))
Головне ти профільного адвоката знайти,судовий збір заплатити....

Це залежить від зайнятості судді. В мене перший був через 2,5-3неділі,у форумчанки через 3дні..)))
Головне ти профільного адвоката знайти,судовий збір заплатити....
Ага я поняла спасибо ну так все оплачено, будет видно) Спасибо)

Прийшов лист від "Фінанс Інновація", про відкриття виконавчого провадження. Потрібна порада хто з тами проблемами стикався та що тепер чекати, як діяти далі?
Вибросите єту ерунду в печку и мониторьте себя на судовой владе и реестре должников.

Назад
Угорі