«Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

Заносив ючи надсилав. Так як в телефонному режимі сказали що треба все надсилати. Чи можливо й зайти.
Якщо є можливість можете зайти. Як на мене то навіть краще занести.

Як реагують на Ф-5.
Швидкогроші.
Кредит +
Кешбері
Смартівей
Ваша готівочка
Е-гроші
Динеро.
Цим ще не надсилав і по факту нічого не говорив. Тільки з швидко грошима що дня скандалю...
Швидкогроши шипят, но закр ыли по ф5. Ваша готівочка морозится. Смартивей тоже. Сейчас мудимся с ними за переплату. Егроші заморозили до тела. Динеро тоже. Кредит плюс т кешбери вернули переплаты

Привет всем ,скажите муж на передке,у меня есть 1 оригинал его формы ф5.в мфо сказали заверить копию у нотариуса и прислать им кто такое делал?там на копии просто печать и подпись нотариуса должна быть? или на бланке нотариуса должна быть перенесена форма 5

Швидкогроши шипят, но закр ыли по ф5. Ваша готівочка морозится. Смартивей тоже. Сейчас мудимся с ними за переплату. Егроші заморозили до тела. Динеро тоже. Кредит плюс т кешбери вернули переплаты
Сбросьте образец письма о закрытии и переплате

і туди і туди відправляла,погрози дзвінки кожні 4 хв,рахують відсоток 1000 грн у день з тіла 5000
Писали в нацком и он нам помог. Постановил им вернуть все переплаты по каждому договору. Кредит плюс написал письмо чтоб на каждый договор написали заявление о возвоате средств. Я им отправила и через 3 дня пришли денбги
Добрый день . Напишите пожалуйста в личку что писали в нацком? Спасибо
И мне, спасибо
Сбросьте образец письма о закрытии и переплате

Доброго дня, щось + вообще здуріли за сьогодні 42 дзвінка, перераховувать не хочуть тільки до тіла максимум погодились. Мене це не зовсім влаштовує. Там я раніше брав та пролонгаціями майже тіло закрив... Манівео перерахувати. Глобал також. А от решти поки морожусь...
Screenshot_20200813-183044.webpScreenshot_20200813-183019.webp

Доброго дня, щось + вообще здуріли за сьогодні 42 дзвінка, перераховувать не хочуть тільки до тіла максимум погодились. Мене це не зовсім влаштовує. Там я раніше брав та пролонгаціями майже тіло закрив... Манівео перерахувати. Глобал також. А от решти поки морожусь...
Теж саме в мене з кредит плюс,списали до тіла спочатку переплату відмовилися повертати,почали телефонувати у військову частину,добралися до секретки,ті передали до СБУ,не дочекавшись відповіді від Нацбанку я подала до суду 2 тижні тому і правильно зпобила сьогодні відповідь НБУ прийшла що спишуть до тіла а переплату через суд,але кредит плюс cyku здалися і повернули мені у п*ятницю проплати ,але не всі знову ж таки половину,теж саме по кредит ап прийшло від НБУ що в них немає таких повноважень як були у Нацкомфінпослуг,шарага спише до тіла,оплачуйте а переплати повертайте через суд

Підскажіть будь ласка,а при отриманні кредиту ви вказували що є військовослужбовцем?

Підскажіть будь ласка,а при отриманні кредиту ви вказували що є військовослужбовцем?
ніхто не вказував,бо військовим мфо кредити не видає,відрузу отримали би ми всі відмову,і цього розділу не було тоді ? а так що маємо те і маємо:yes2:

ніхто не вказував,бо військовим мфо кредити не видає,відрузу отримали би ми всі відмову,і цього розділу не було тоді ? а так що маємо те і маємо:yes2:
Я просто теж військова і понабиралась мікрозаймів по деяким вже пішла просрочкп, а до цього куча пролонгацій

Я вказував. Щойно спілкувався з Готівчкою. Сказали що до пятої точки їм форма 5. Щоб я через тиждень чекав поліцію юристів їх вдома)))

Я просто теж військова і понабиралась мікрозаймів по деяким вже пішла просрочкп, а до цього куча пролонгацій
пишіть у мфо ,однозначно,повертайте своі кошти,я за місяц 28 шт закрила мфо і 3 банки

пишіть у мфо ,однозначно,повертайте своі кошти,я за місяц 28 шт закрила мфо і 3 банки
Можна зразок,якщо можна
копію військового квитка завірену власноруч,форму ф5,копію паспорта та іпн також завірені власноруч,заяву
У натаріуса завіряли?

Я не вказувала що військова, давала іншу інфу
я також не вказувала,деякі мфо просять просто на електронну пошту прислати фото ф5,це глобал кредит,клт кредит,майкредит
іншим відправляти потрібно рекомендованим листом на юридичну адресу пакет документів
Можна зразок,якщо можна

У натаріуса завіряли?
ні,просто пишете на копіі-копія вірна ,фамілія та ініціали та Ваш підпис

я також не вказувала,деякі мфо просять просто на електронну пошту прислати фото ф5,це глобал кредит,клт кредит,майкредит
іншим відправляти потрібно рекомендованим листом на юридичну адресу пакет документів

ні,просто пишете на копіі-копія вірна ,фамілія та ініціали та Ваш підпис
А заяву ,зміст? копії ви брали у всі МФО оригінали чи робили ксерокопії?

Назад
Угорі