«Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

А заяву ,зміст? копії ви брали у всі МФО оригінали чи робили ксерокопії?
заяви до мфо юрист складав мені,копіі документів і оригінал ф5 вкладувала у кожен конверт,у стройовій замовляла відразу 50 шт форм 5,у кожну мфо та банк відправляла.Ще кілька залишилося

заяви до мфо юрист складав мені,копіі документів і оригінал ф5 вкладувала у кожен конверт,у стройовій замовляла відразу 50 шт форм 5,у кожну мфо та банк відправляла.Ще кілька залишилося
Копія ф5? ( Про те що ви дійсно являєтесь військовослужбовцем?)
Копія ф5? ( Про те що ви дійсно являєтесь військовослужбовцем?)
В нас вона називається ф10

нет не копия.оригинал нужен в строевой закажите сразу сколько Вам нужно шт
Дякую
І ще хочу запитати по деяким МФО в мене було дуже багато пролонгацій,вони вам щось повернули? Тому що колись таке робила з банками і вони мені повернули налом всі відсотки

Останнє редагування:
Дякую

І ще хочу запитати по деяким МФО в мене було дуже багато пролонгацій,вони вам щось повернули? Тому що колись таке робила з банками і вони мені повернули налом всі відсотки
добровільно мфо мало хто повернули,через ВАФК та Національний банк та суд,а банки повернули відразу

добровільно мфо мало хто повернули,через ВАФК та Національний банк та суд,а банки повернули відразу
Доброго дня.Скажіт будь ласка Ви звертались на рахунок підготовки листа до юристів форуму?

Доброго дня.Скажіт будь ласка Ви звертались на рахунок підготовки листа до юристів форуму?
На фейсбук мені підказав юрист з цього форуму що потрібно зробити і як,але позов до мфо та НБУ складав юрист знайомий,та Ви ту заяву і самі скласти можете ,хочете в лічку кину приклад Вам,я в укрпозику сама писала,все норм,кредит закрили,кошти переплачені повернули

Підскажіть будь ласка,а при отриманні кредиту ви вказували що є військовослужбовцем?
Я указывала везде.
Сбросьте образец письма о закрытии и переплате
Напишите адрес куда кинут

Останнє редагування:
Скажите пожалуйста,а на членов семьи военных действует это закон?

Писали в нацком и он нам помог. Постановил им вернуть все переплаты по каждому договору. Кредит плюс написал письмо чтоб на каждый договор написали заявление о возвоате средств. Я им отправила и через 3 дня пришли денбги
Можете скину
Кешбери сегодня закрыли кредит. После жалобы в НБУ. 2 раза в нацкомфин жаловаласб и нисего а тут радость))
Підскажіть будь ласка як можна зателефонувати в НБУ?

Интересная идея. Предлагаю скооперироваться. И вместо одновременно отправить им заявы составленные одинаково.
У меня например из таких есть манивео
А можно получить образец ?)
В привате онлайн заявка (там где онлайн чат с оператором). Скидаете ему текст+ фото формы 5 и удостоверения. Текст на приват вам скину. Письмо на Ідея банк писала и отправляла заказным письмом на главу правления, скину.
Добрый день а можно и мне получить образец для идея банка ?) Пожалуйста)

Останнє редагування:
Назад
Угорі