Премиум Актив коллаж и обзвон

• Автор теми Автор теми Natalia20_19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 11K
Нет полтора года не было слышно!!!

Вот и мне интересно,с чего вдруг так активировались?
Мабуть так як написали вище,шо все не так у них радужно ,якшо вже скільки людей прокоментували даний пост і у всіх велика просрочка

Ненормативная лексика
Пішов 24-ий місяць просрочки по мфо, якісь з цих падлюк віддали мою справу преміум активним ********)
Но, є плюси в їхній активізації
Найшли мою першу вчительку)))) вона, виявляється, теж клієнт МФО, тому +1 форумчанин до кагорти, та кількома йдітьнакхуївцями більше!)
Отож...
Шановна, перша вчителько (без імен і прізвищ ?), пробачте за матюкливі слова, але у мене є кілька причин: (цитата з Вікіпедія)
Російський лінгвіст В. І. Жельвіс виділяє 27 функцій ненормативної лексики[13]:

1.Як засіб проявлення профанного начала, протипоставленого началу сакральному,Катартична — для емоційного розрядження,
2. Засіб пониження соціального статусу адресата
3. Засіб установлення контакту між рівними людьми,Засіб дружнього кепкування або підбадьорювання,
4. Засіб «словесної дуелі»Проявляє ставлення двох до третього як до «козла відпущення»Криптолалічна функція — як пароль, що допомагає визначити «своїх»
5. Для самопідбьодьорюванняДля самоприниження,Показати себе «людиною без передсудів»,Реалізація «елітарності культурної позиції через її заперечування»,Символ співчуття пригніченим класам,Наративна — привернення уваги до себе, епатаж,Апотропаїчна функція — «спантеличити»,Передавання адресата у владу злих сил,Магічна функція,Відчуття влади над «демоном сексуальності»,
6. Демонстрація статевої належності мовця,Есхрологічна функція (ритуальна інвективізація мовлення),
7. Терапевтична — застосовується у психоаналізі для лікування нервових розладів,Патологічне лихослів'я — як відоме, хвороблива схильність до матюків (копролалія) є симптомом деяких психічних захворювань,Як мистецтво — бажання увиразнити мову,
8. Як бунт,Як засіб вербальної агресії,Як засіб поділу на дозволені і недозволені групи, засіб проявлення ієрархії — за принципом «Quod licet Iovi, non licet bovi»Як вигук.

Аналогічна ситуація. Тижня 2 як активізувалися. 2 дні як і поночам дзвонять. Теж півтора роки прострочена. Щось розбушувалися)))
У меня так же!Ночью 7 звонков и утром уже штут 20((До этого молчали около года.Даже не знаю кто именно продал меня туда

У меня так же!Ночью 7 звонков и утром уже штут 20((До этого молчали около года.Даже не знаю кто именно продал меня туда
Єгроші

На свята потратилися, треба ж надолужити)) Скоти вони. А як же закон про заборону дзвінків вночі? Знають вони щось от і бісяться.

Пишите киберам со скринами звонков.
У мене питання ,а як новий закон,на них ніщо не впливає? Яка на калів управа?
Явно, конвульсії у них, скоро всім їм прийде пипка, от і метушаться)
Що вони хочуть збити по максимуму перед своїм початком кінця.

Що вони хочуть збити по максимуму перед своїм початком кінця.
На мошенников законы никогда не влияли.

На потерявших берега каллов управа – это когда их подвал/сарай/"офис" находит полиция или СБУ, приезжают туда и кладут этих ничтожеств мордами в пол, а далее отправляются они чалиться под шконку.

Кому интересно и кто зарегистрирован на этом сайте, почитайте решение суда! Доказательство того, как каллы проигрывают взыскание кредитов, в частности этот самый Премиум актив!)
К слову, мне тоже начали звонить вчера утром, сначала робот сообщил о передаче кредита этой конторе, потом несколько звонков было поздной ночью и рано утром.

Здравствуйте форумчане!Давненько ничего не писала,но заглядывала периодически.Но вот сегодня мне нужна ваша помощь.Эти нелюди спустя полтора года сделали коллажи на моих знакомых и родственников,за последние пару дней телефоны неумолкают.Они нашли даже очень дальних родственников, морально я убита.Обращалась в кибер полицию,вот жду ответа.Подскажите у кого с ними было подобное.Продали Э гроши с тела 10000 просят 165000,плюс в суд за сборы 50000,но суд это полный бред, знаю точно.Также были пролонгации.Куда ещё обратиться и есть ли смысл?
Меня начиная с октября по ноябрь бомбили звонками круглосуточно и мое супердальнее окружение, доставали нереально, я написала заявление в Киберполицию (прикрепляла скрины звонков свои и тех, кого кошмарили), те знакомые тоже написали, потом меня вызвали на допрос сказали, что вероятнее всего звонить больше не будут, не знаю или на совсем пропали, но пока с ноября ни разу не набирали??‍♀️

Добрий ранок.У мене по всим МФО просрочки 1 рік. Режим сніжинки і тому хто кому продав незнаю,але Є гроші є в моєму арсеналі.Тижня 2 назад з'явився преміум актив. Звонить вночі робот разів 5,потім через 2 години знову прозвон.З оточення ще нічого ніхто не говорив.Я хотіла в кіберполіцію поскаржитись,але щось не виходить.
Та сама ситуація... нічні дзвінки дістали

Тоже звонить стали по ночам. Уже точно Премиум. Что это они вдруг вспомнили всех так резко.. Слышала что в марте будет локдаун по жести. Может они потому и прессовать начали активно. Чтоб с народа выдоить максимально перед глобальной з..дницей.

Сегодня и мне пришлось узнать, что такое ночные звонки от Премиум. Я то спала норм, стоит антиспам, а вот близкие немного прифигели. Уже написала киберам, в СБУ и уполномоченному по правам человека. Буду надеяться, что результат будет приятным для меня))))

Тоже звонить стали по ночам. Уже точно Премиум. Что это они вдруг вспомнили всех так резко.. Слышала что в марте будет локдаун по жести. Может они потому и прессовать начали активно. Чтоб с народа выдоить максимально перед глобальной з..дницей.
То хай куплять собі цукерку),я ні кому нічого не винна 1.5 р це вже серйозна дата хай вибачають?
Сегодня и мне пришлось узнать, что такое ночные звонки от Премиум. Я то спала норм, стоит антиспам, а вот близкие немного прифигели. Уже написала киберам, в СБУ и уполномоченному по правам человека. Буду надеяться, что результат будет приятным для меня))))
Я про своїх рідних нічого не знаю ,ніхто нічого мені не говорив,хоча цієї осінні ці є гроші влаштували справній треш по моїм контактах і по їхніх рідних,писала на них заяву і зверталась в вафк то не знаю можливо тільки мені

То хай куплять собі цукерку),я ні кому нічого не винна 1.5 р це вже серйозна дата хай вибачають?

Я про своїх рідних нічого не знаю ,ніхто нічого мені не говорив,хоча цієї осінні ці є гроші влаштували справній треш по моїм контактах і по їхніх рідних,писала на них заяву і зверталась в вафк то не знаю можливо тільки мені
А у меня это только первая волна террора.

Назад
Угорі