Продовження історії.
Коли прийшла смс від Технофінанс, то я передзвонив їм, на свою голову, щоб уточнити деталі. Це була помилка. Звісно, що ніяких підтверджень переуступки вони не надали, як має бути, звісно, що ніякого впливу вони не мають після рішення суду без ВП, і звісно, що після короткої розмови вони ушуршали ні з чим. Але наступного дня ці обіженки підключили бомбер. Купа дзвінків, десятки смс з кодами активації у вайбер, смс-підтвердження від Київстар, Ощадбанку, аптек, інших шараг тощо. Це все в активній фазі тривало 2 дні. Зараз вже рідко, але інколи проскакують. З деяких номерів дзвонили вночі о 23-й або о 3-й ночі по 4-5 разів. Що примітно: в гетконтакт підписані як шахраї, а також були теги і згадування про
Євошей та
Біткепітал. Власне, ось ще один доказ, що всі ці колектори з шарагами між собою пов'язані, і всі - з офісами в Дніпрі)
Благо, що з форумом та антиспамом я познайомився раніше до цього "відродження фєнікса" 6-річної давності, тому був загартований. Це ніяк не налякало і не зіпсувало відпустку. Також порадився з юристом і переконався, що нічого, окрім лякалок, вони не можуть.
Втім, будьте готові до подібного сценарію. Не заходьте в кабінет і не зв'язуйтесь з ними самостійно. Бо буде вам "бімба-ракета"
Загалом, тема створена два тижні тому, і за цей період вже 5 форумчан, включно зі мною, написали про перепродаж прав вимог Технофінансу від Преміум-Актив. Скільки ще аналогічних ситуацій за межами форуму невідомо, але думаю, що це відбувається наразі масово.
Все вказує на те, що ця ТОВка - це ті ж самі воші Преміум-Актив, тільки в профіль, які замаскувалися під іншим брендом, бо отримали
піздюлєй від НБУ і вже на грані позбавлення ліцензії. Тому стався приступ агонії з переуступкою всіх договорів
без розбору. Це стосується і нових договорів, і довоєнних, і навіть тих, які вже давно пішли в забуття після суду, як відбулося в мене)))