Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
кешбері для мене самі більші дибіли ! Закрила їх , знайшли всіх родичів , сусідів всіх всіхя у этих сцук требую гарантийное письмо в бумажном виде-они меня засыпают подобным дер..мом...
Где логика???
Пришлите письмо-насыплю денег...
Post automatically merged:
КЭШБЕРРИ
опять ко всем уедут.... аналогичное получилаПредставники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації. Сплатіть БОРГ зі знижкою 3 450,00 грн. до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380632345192
Слово в слово мне прислал КредитАп! Хоть бы слова в другом порядке поставили!Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації. Сплатіть БОРГ зі знижкою 3 450,00 грн. до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380632345192
Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації. Сплатіть БОРГ зі знижкою 3 450,00 грн. до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380632345192

Я не парюсь,просто проверял,рассылка ли это,ну и я так привык к тишине,что давно так не кричал.Мне тоже кредит ап! Ну по факту кто приедит?? На каком основании?? Не парьтесь, за год никто не приезжал
К вам доехал?Точно такое же пришло пару минут назад,чуть поднапряглась.надеюсь что очередная рассылка.
А хто такий "приватний виконавець" i що вiн виконує ?)Представники кредитора з приватним виконавцем вже в дорозі. Прохання забезпечити свою присутність та понятих за адресою реєстрації. Сплатіть БОРГ зі знижкою 3 450,00 грн. до 25.10.2019 та надайте підтвердження для уникнення візиту. Тел. +380632345192
Я б сказав ісполняєА хто такий "приватний виконавець" i що вiн виконує ?)
???? борг зі знижкою це щось))))))опять ко всем уедут.... аналогичное получила