0leksandr
Форумчанин
- Дописи
- 660
- Реакції
- 1150
- Бали
- 648
0leksandr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ЯК я ЛЮБЛЮ НАШ ФОРУМ!!!!! Суцільний позитив!!!Ви таке не курите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЯК я ЛЮБЛЮ НАШ ФОРУМ!!!!! Суцільний позитив!!!Ви таке не курите.
Їм пхй на те,що Ви їм кажете.так вони дупу лижуть за премію. я їм це казав і вони не хотячи погоджувались
Часом занадто!ЯК я ЛЮБЛЮ НАШ ФОРУМ!!!!! Суцільний позитив!!!
Да,он передал меня более сильному мужчине))но...я с ним не общаласьОни еще не такого наговорят,а потом пакость подсунут
Ага,да))))Надо было дожимать ещё минут 15 и он бы вам денег предложил)))...
Сильный,это на фото?Да,он передал меня более сильному мужчине))но...я с ним не общалась
як що хоч одного випралюВоно той може і весело,але не дуже дієво)ото як би дзвонилок відловлювали і відводили вбік десь на вулиці і розповідали тихенько про ай-ай роботу бекану і поведінку нехорошу..то може б і поменшало їх трохи..Чи по телефону не були б такі сміливі)а так ,то вони вам розкажуть,ви їм.Толку 0.Що з їх розмов,що з ваших)
Що сталося?
Нет не нс фото,я просто взяла трубку,а там ..с хамства,вот и не стала дальше слушатьСильный,это на фото?
Хамство сильным не считаю.Нет не нс фото,я просто взяла трубку,а там ..с хамства,вот и не стала дальше слушать
Такое ощущение, что схожу с умаЩо сталося?
Лучше презервативов им дайте, чтоб не размножалисьяк що хоч одного випралю
Життя прожив з подвігом
як що ***** стане людиною совість мені не дозволить псувати йому життя(їй) мені вони бридкі але я залишуся людиною0leksandr, если останутся те, кого вы не вовлечете на путь истинный - сделайте на них коллаж, плиз, отправьте от всех нас! Ну раз уж взялись!![]()
Ах ты развратница!Уже на оргию смахивает..когда несколько вместе одно и тоже делают))
спробуй хочаб для веселухиТакое ощущение, что схожу с ума
Медленно?Такое ощущение, что схожу с ума
СуперЛучше презервативов им дайте, чтоб не размножались
Так скажіть,що саме?спробуй хочаб для веселухи
Якщо з хамства,то це не сильний.Це ,навпаки,сцикло якесь...хамити дівчинці по телефону тільки сциклі можуть)Сильні мужчини серед таких не водяться!))Нет не нс фото,я просто взяла трубку,а там ..с хамства,вот и не стала дальше слушать
Я им при личной встрече передам,что это ты звониля їм казав- краще завод. Але почуття сорому було чути під час розмови. не критикуйте пліз!!! подзвоніть(спробуйте) можливо і ви з дебіла людину робите