Працюэмо над тим,щоб на звонарях працювало менше людей

• Автор теми Автор теми 0leksandr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 206
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
и не говорите)))))
хотя..может на молЕбне натренировались, и вот, демонстрируют искуство)) заманивают))
Уже на оргию смахивает..когда несколько вместе одно и тоже делают))

я зараз СС обробляю бо вони мене більше всіх дістали. але і там працюють ****** які не розуміють,що вони такі, але не все втрачено

я зараз СС обробляю бо вони мене більше всіх дістали. але і там працюють д*біли які не розуміють,що вони такі, але не все втрачено

:oops: :oops: так СС же распустили? не зря же сегодня праздник

:isterika: да что ж за вечер-то такой? :dash1:

дзвоню. виношу мозок. з ССLoan хлопці прислухались. Дівчата хамлять( з ними важче).
І що вони Вам сказали?
Що більше не будуть працювати там,не будуть винищувати свій народ?
Підуть на завод ручками працювати?
Постесняюсь спросить:а що у Вашому понятті "винищують народ"?

дзвоню. виношу мозок. з ССLoan хлопці прислухались. Дівчата хамлять( з ними важче).
З дівчатами ото завжди так))вони х*р до кого прислухаються)))мені теж ото чоловік казав-не бери займи,не прислухалась:diska4::music:

:isterika: да что ж за вечер-то такой? :dash1:
9 Мая, праздник и веселье
narodnoe-trio.gif

І що вони Вам сказали?
Що більше не будуть працювати там,не будуть винищувати свій народ?
Підуть на завод ручками працювати?
Постесняюсь спросить:а що у Вашому понятті "винищують народ"?
я їм казав- краще завод. Але почуття сорому було чути під час розмови. не критикуйте пліз!!! подзвоніть(спробуйте) можливо і ви з дебіла людину робите

я зараз СС обробляю бо вони мене більше всіх дістали. але і там працюють д*біли які не розуміють,що вони такі, але не все втрачено
Вам реально скучно на карантине.Это ж надо додуматся дeбuлaм мозг промывать.???

Вже казав нераз : карантин впливає по-різному на людей )))
"І це мине" (с)
Та краще нехай телефонує "винищувачів народу" на шлях істинний направляє,ніж переживає і панікує,чого очікувати?

Согласна,я недавно со звонилкой общалась,по нормальному без хамства,пол часа наверное,он подконец сам уже начал рассказывать как у них и что там,и что он не хочет обижать никого,и что вообще жизнь боль(
Надо было дожимать ещё минут 15 и он бы вам денег предложил)))...

У дівчат пмс та критичні дні і мабуть вони там страшенькі , хлопцев нема ...тому і злі такі)
А ті що є,он на завод ще переметнуться...ваще жoпa буде)будуть дівки істерити-"плати долг сіськам!"))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі