Працюэмо над тим,щоб на звонарях працювало менше людей

• Автор теми Автор теми 0leksandr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 206
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Критикантам!!! Ви спробуйте як я а тоді ритикуйте!!!
Доречі це щей весело.

Согласна,я недавно со звонилкой общалась,по нормальному без хамства,пол часа наверное,он подконец сам уже начал рассказывать как у них и что там,и что он не хочет обижать никого,и что вообще жизнь боль(
Они еще не такого наговорят,а потом пакость подсунут

Та краще нехай телефонує "винищувачів народу" на шлях істинний направляє,ніж переживає і панікує,чого очікувати?
жодної паніки. ВСЕ КЛАСНО
Давайте сюди пару записів, майстер-клас, так би мовити. Може, хтось і підхопить ваш задум)
НАРАНОК ЗКИНУ

0leksandr, пытаетесь спасти тупиковую ветвь эволюции? Естественный отбор не переломить )))

жодної паніки. ВСЕ КЛАСНО
Це радує!
Але у Вас така радість від того,що дружина з дітьми у тещі?
Просто боюся представити,як мій чоловік би "радів" якби я з дітьми до тещі звалила та ще й на вихідних,та ще й на свято!

Критикантам!!! Ви спробуйте як я а тоді ритикуйте!!!
Доречі це щей весело.
Воно той може і весело,але не дуже дієво)ото як би дзвонилок відловлювали і відводили вбік десь на вулиці і розповідали тихенько про ай-ай роботу бекану і поведінку нехорошу..то може б і поменшало їх трохи..Чи по телефону не були б такі сміливі)а так ,то вони вам розкажуть,ви їм.Толку 0.Що з їх розмов,що з ваших)

Воно той може і весело,але не дуже дієво)ото як би дзвонилок відловлювали і відводили вбік десь на вулиці і розповідали тихенько про ай-ай роботу бекану і поведінку нехорошу..то може б і поменшало їх трохи..Чи по телефону не були б такі сміливі)а так ,то вони вам розкажуть,ви їм.Толку 0.Що з їх розмов,що з ваших)
так вони дупу лижуть за премію. я їм це казав і вони не хотячи погоджувались

0leksandr, если останутся те, кого вы не вовлечете на путь истинный - сделайте на них коллаж, плиз, отправьте от всех нас! Ну раз уж взялись!:u4itel:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі