Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як керівник я все маю контролювати))Не провокуй мене)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як керівник я все маю контролювати))Не провокуй мене)))
Любой живой электрик автоматически считается толковымУ нас вакансия на электрика висит уже три месяца с норм зп. Но толковых найти сейчас трудно. Если бы такой нашёлся, то уверен, что его бы и с 20 ИП взяли бы.

Адресу!!! Адресу, де мешкає цей біомусор, що їздив по хатах!!!!Так. Працював на Приматів і Дельту. Навіть по домам їздив))
То занадто просто))
А мене не шкода? Гризусь тут сиджу))
В чергу))Адресу!!! Адресу, де мешкає цей біомусор, що їздив по хатах!!!!
Все не потрібно))))Як керівник я все маю контролювати))
ПотрібноВсе не потрібно))))
керівник все має знати, чути і бачити.... І відчувати)Не забігай на перед))Потрібнокерівник все має знати, чути і бачити.... І відчувати)
Ага, це ти так думаєш))Ніт, я задав пару уточнюючих питань, та паралельно провів тобі майстер клас![]()
Але дрескод точно))Все не потрібно))))
?Не забігай на перед))
Рано написав)))Потрібнокерівник все має знати, чути і бачити.... І відчувати)
Якійсь не стриманний)))Не забігай на перед))
О ля ля..який))))?Але дрескод точно))
Що не так? Я відповідаю за зовнішній вигляд працівників! Будеш вередувати - форму носити доведеться.Чорну і мішкувату))О ля ля..який))))?
А такий великий картуз з дашком і значком теж буде?))))форму носити доведеться.
Дякую за ідею)) Зробимо))А такий великий картуз з дашком і значком теж буде?))))
Ні ні)Які там ще є варіанти))Що не так? Я відповідаю за зовнішній вигляд працівників! Будеш вередувати - форму носити доведеться.Чорну і мішкувату))
Тоді мені потрібно ще і наручники видати)))А такий великий картуз з дашком і значком теж буде?))))
І батарею....Ні ні)Які там ще є варіанти))
Тоді мені потрібно ще і наручники видати)))
А ключик ні...І батарею....
До батареї прикувати....гра що треба...А ключик ні...
Рано написала))До батареї прикувати....гра що треба...