Позовна заява заказним листом від DG фінанс

• Автор теми Автор теми oldfashion
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K
в позовній заяві пише просто : стягнути заборгованість за кредитним договором 32200 грн
Читайте уважно уважно -основна сума боргу......,заборгованість по%.......заборгованість по комісіях і т.д і т.п.

Капслок, п. 3.3
пише лише що тіло 7000 та 25200 відсотки по заборгованості
Тоді все зрозуміло.Якщо все,що Ви мені розповіли відповідає дійсності,то у Вас вельми хороші шанси розійтися в межах+/- 8000-9000грн.А якщо поритися в факторингу та відступленні вимоги,то можливо.....АЛЕ Я НАГОЛОШУЮ,ЩО ЦЕ ЗА УМОВИ,ЩО ВСІ ОБСТАВИНИ,ЯКІ ВИ МЕНІ ПОВІДОМИЛИ ВІДПОВІДАЮТЬ ДІЙСНОСТІ!!!А таке несккромне запитання на який біс Ви зареєструвалися в електронному суді,ви часто позиваєтесь до суду? це звужує "маневр",краде Ваш "процесуалний час"
пише лише що тіло 7000 та 25200 відсотки по заборгованості
Але більш за все повністю "зіскочити" не вийде.

Тоді все зрозуміло.Якщо все,що Ви мені розповіли відповідає дійсності,то у Вас вельми хороші шанси розійтися в межах+/- 8000-9000грн.А якщо поритися в факторингу та відступленні вимоги,то можливо.....АЛЕ Я НАГОЛОШУЮ,ЩО ЦЕ ЗА УМОВИ,ЩО ВСІ ОБСТАВИНИ,ЯКІ ВИ МЕНІ ПОВІДОМИЛИ ВІДПОВІДАЮТЬ ДІЙСНОСТІ!!!А таке несккромне запитання на який біс Ви зареєструвалися в електронному суді,ви часто позиваєтесь до суду? це звужує "маневр",краде Ваш "процесуалний час"

ну я звернувся до юриста форуму. а там вже по ходу всієї справи буду писати тут

У вас все не так погано як Вам здається. Що входить до їхніх позовних вимог? Тобто з чого складається 32200 грн? І взагалі надаючи поради та консультації я не порушую ніяких етичних правил цього сайту,"штатні"юристи не будуть проти?
Тут основне питання не в відсотках і правильності розрахунку боргу, а в тому, що позивач не довів одну ну дуууууже важливу обставину. Саме по цій причині існуюча судова практика йде по шляху відмови у задоволенні позовів DG.

В тому то і справа, що зіскочити можна аж бігом)

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Тут основне питання не в відсотках і правильності розрахунку боргу, а в тому, що позивач не довів одну ну дуууууже важливу обставину. Саме по цій причині існуюча судова практика йде по шляху відмови у задоволенні позовів DG.

Я визначав "кандидатський мінімум". А додатків до позову як і позову небачив.То ж якось так.

До того ж,хоча й не приємно це визнавати,Діджеї вчаться на своїх набитих гулях та синцях,та потихеньку приходять до тями.

Останнє редагування:
Доброго дня форум, отримав від них листа з купою документів прикріплю фото що саме

Не підскажете це вони подали на мене в суд?

Дякую наперід
Через скільки вам заблокували рахунки і чи заблокували взагалі?

Через скільки вам заблокували рахунки і чи заблокували взагалі?
Поки не буде рішення суду яке набрало законної сили, та двс чи пр.виконавець не виніс постанову про відкриття ВП,а потім відповідну постанову про арешт,ніхто нічого не арештує та не заблокує. Це все не так швидко,не накручуйте себе передчасно.

Назад
Угорі