Юлія Володіна
Форумчанин
- Дописи
- 34
- Реакції
- 48
- Бали
- 5090
Юлія Володіна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
шо за нищеброды,даже печать не удосужились нарисовать для убедительности.Прийшов лист від Альфа банк. Хто з таким стикався?
Развод этоПрийшов лист від Альфа банк. Хто з таким стикався?
Они в суд не подают у них другие методи вибивання долгов-говорила кричащая звонилка с ЧерниговаПрийшов лист від Альфа банк. Хто з таким стикався?
Дзвонили на гарячу лінію, сказали, що подають в суд з 01.03Они в суд не подают у них другие методи вибивання долгов-говорила кричащая звонилка с Чернигова
Дзвонили на гарячу лінію, сказали, що подають в суд з 01.03Развод это
Настоящее заявление приходит из суда
а где печать?Прийшов лист від Альфа банк. Хто з таким стикався?
Немає)а где печать?
Прийшов лист від
банки сейчас через исполнительную службу стали стягивать, им нет толку ждать суда. суд припишет выплачивать допустим по 200 на 10 лет. не выгодно. я думаю блефуют. еще и письмо без печати...Немає)
Скинула все як було
На гарячій лінії пояснили, що це зразок і з 01.03 ця заява буде в суді
Якщо чесно, трохи страшно стає. Незнаю вірити їм чи ніСогласна блеф! Суды они не любят .
Прям в воскресение подадут в суд?Якщо чесно, трохи страшно стає. Незнаю вірити їм чи ні

С банком имела проблему раз .Прислали карточку онлайн на 3000 за нее задолженость пришла только через 3года хотя об.пл.делала но пишло в итоге 30000гр я обратились в суд, присудили тело, издержки их по суду.Якщо чесно, трохи страшно стає.
Куда ререслатьОдолжите пожалуйста кто сколько может , нужно 100 грн очень срочно всем все верну
Помилилась, з 02.03Прям в воскресение подадут в суд?![]()