Позов до суду «Юніт Капітал»

• Автор теми Автор теми Mocomoco
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Mocomoco

Читач
Дописи
7
Реакції
4
Бали
3
Mocomoco не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В 2021 році набрала кредитів від МФО( було скрутне становище).Деякі закрила за тіло або з невеликими відсотками. Прийшло сьогодні в Дію сповіщення про відкриту судову справу позивач Юніт Капітал. В позові не вказано номер кредитного договору та суму боргу. Написала їм на електронну пошту щоб надали детальну інформацію. Заява була створена 27.08.2025 було вказано що можна надати відзив протягом 15 днів.
Порадьте що можна зробити може зто мав справу з цим 🙄

В 2021 році набрала кредитів від МФО( було скрутне становище).Деякі закрила за тіло або з невеликими відсотками. Прийшло сьогодні в Дію сповіщення про відкриту судову справу позивач Юніт Капітал. В позові не вказано номер кредитного договору та суму боргу. Написала їм на електронну пошту щоб надали детальну інформацію. Заява була створена 27.08.2025 було вказано що можна надати відзив протягом 15 днів.
Порадьте що можна зробити може зто мав справу з цим 🙄
сначала можна попробовать договориться с ними, что они хотят по деньгам? а потом к юристу если без суда никак

сначала можна попробовать договориться с ними, что они хотят по деньгам? а потом к юристу если без суда никак
Хотять 7к (тіло) + 19к% просрочки + 2400 і 7к військовий збір і витрати на правничу допомогу ( Всього 35400.Буду пробувати домовлятися на тіло якщо це можливо.

Хотять 7к (тіло) + 19к% просрочки + 2400 і 7к військовий збір і витрати на правничу допомогу ( Всього 35400.Буду пробувати домовлятися на тіло якщо це можливо.
Який ще в біса військовий збір?

То судовий збір....зрозумів. Ні на яке тіло вони в цій ситуації не підуть, починайте підшукувати адвоката( за умови,що плануєте захищатися). А якого року "випуску" кредит?

То судовий збір....зрозумів. Ні на яке тіло вони в цій ситуації не підуть, починайте підшукувати адвоката( за умови,що плануєте захищатися). А якого року "випуску" кредит?
Так судовий збір 2400. Кредит манівео був оформлений ще в 20-му році потім в 21р перепродали талінол а далі онлайн фінанс а зараз він опинився у юніт капітал. Не знаю чи буде доцільно та вигідно захищатися в такій ситуації бо вони мені скинули всі доки.

Так судовий збір 2400. Кредит манівео був оформлений ще в 20-му році потім в 21р перепродали талінол а далі онлайн фінанс а зараз він опинився у юніт капітал. Не знаю чи буде доцільно та вигідно захищатися в такій ситуації бо вони мені скинули всі доки.
" вони мені скинули всі доки"..... Ви юрист за фахом? І "опрацювавши" позовну заяву та додатки прийшли до висновку,що захист в вашій ситуації не доцільний? Тоді дійсно питань не має... окрім одного... а для чого Ви тут розповідали свою історію?

:питання:
А это шо такое ещё?
Це сумма за правничу допомогу . Тобто вони хочуть 19к за тіло з відсотками та 9400 за все інше.

" вони мені скинули всі доки"..... Ви юрист за фахом? І "опрацювавши" позовну заяву та додатки прийшли до висновку,що захист в вашій ситуації не доцільний? Тоді дійсно питань не має... окрім одного... а для чого Ви тут розповідали свою історію?
Так я не спеціаліст тому і написала сюди щоб почути іншу думку.

однозначно к юристу, 35 тысяч дофига им будет

Який ще військовий збір? Домовлятися з шахраями - це не поважати ні себе, ні свій гаманець. Тут тільки суд може їхню піну здути.

Ця непотріб часто "викупляє" по факторингу право вимоги за кредитними договорами, укладеними через два - два з половиною роки після укладення договору факторингу. Певно, видурили у Герберта Уелса Машину Часу і їздять на ній то в минуле, то в майбутнє, то суддям по вухах...

і витрати на правничу допомогу
Їхні штатні юристи самі собі допомагають? Це як в Артеміді-Ф її співзасновниця-адвокатеса Дзундза Ольга Володимирівна захотіла видоїти відерце правової допомоги. Але спіймала облизня (справа № 159/6231/23).

Останнє редагування:

А зараз працює строк позовної давності?

А зараз працює строк позовної давності?
Ця тема вже десятки разів обговорювалася на цьому ресурсі. Звичайно можна і потрібно спробувати подати клопотання якщо є відповідачем по справі...але на великий жаль особисто я сумніваюся,а можна сказати певен, що це НЕ дасть відповідачу жаданий результат. Зараз трохи зайнятий, тож пошукайте теми де Ваше запитання вже обговорювалося.

Останнє редагування:

В темі "До цивільного кодексу..........прийнято закон" на мою думку все подається занадто оптимістично. Тобто бажане багатьма боржниками на жаль бачиться як дійсне/справжнє.

В темі "До цивільного кодексу..........прийнято закон" на мою думку все подається занадто оптимістично. Тобто бажане багатьма боржниками на жаль бачиться як дійсне/справжнє.
Поэтому я скинул и ещё две темы)

Апдейт по справі.

Призначили перше засідання я не захищалась. Буде друге засідання 12 березня.
Знайшла гарного юриста з яким подали всі необхідні заяви і він сказав що повчить їх юриспруденції і напише ще додатково заяви щоб перевірили їх бухгалтерію і як вони рахують чужі кошти. Тож будемо захищатися ✊

Апдейт по справі.

Призначили перше засідання я не захищалась. Буде друге засідання 12 березня.
Знайшла гарного юриста з яким подали всі необхідні заяви і він сказав що повчить їх юриспруденції і напише ще додатково заяви щоб перевірили їх бухгалтерію і як вони рахують чужі кошти. Тож будемо захищатися ✊
серйозний юрист у вас))
бажаю удачі🤞

Назад
Угорі