ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104748
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як втратили?Я втратив свою кохану мене можна зрозуміти(((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як втратили?Я втратив свою кохану мене можна зрозуміти(((
Не поняла?Я втратив свою кохану мене можна зрозуміти(((
БезвозвратноЯк втратили?
А шо ж тут непонятногоНе поняла?
А шо ж тут непонятногоНе поняла?
Щось погане сталось,чи я вас не розумію?Безвозвратно
Ушла?Или ты ушел?Безвозвратно
А шо ж тут непонятного
А шо ж тут непонятного
не ще стоїть пле скоро поїде(((Ушла?Или ты ушел?
Не хороше точноЩось погане сталось,чи я вас не розумію?
М,да....это очень не хорошо...не ще стоїть пле скоро поїде(((
Не хороше точно
Ну раз росстались,значить не захотіли бути разом.Найдете нову.не ще стоїть пле скоро поїде(((
Не хороше точно
Думаю вона тоже хотіла бути зі мною але їй не дали її розбилиНу раз росстались,значить не захотіли бути разом.Найдете нову.
ДТП я ж про машинуHerman Got, так что случилось?
Я вже нічого не розумію.Хто кто розбив?Думаю вона тоже хотіла бути зі мною але їй не дали її розбили
Мою ласточку, не рижика на ній не було ні царапинки тільки обкатку пройшла і все.. ((Я вже нічого не розумію.Хто кто розбив?
Ні хрена собі?Як це сталося?Думаю вона тоже хотіла бути зі мною але їй не дали її розбили
ДТП я ж про машину
Дай Бог щоб у вас його і не Було цього надпису..Еще не пойму, почему с просрочками полтора года, я до сих пор без надписей нотариуса
Це як раз до просрочокНі хр*на собі?Як це сталося?
Ну якщо ласточка,то це точно машинаМою ласточку, не рижика на ній не було ні царапинки тільки обкатку пройшла і все.. ((
Ну серйозна леді ви в топі, вам п'ятірочка за кмітливістьНу якщо ласточка,то це точно машина
Сразу б написал что ты про машину!Мою ласточку, не рижика на ній не було ні царапинки тільки обкатку пройшла і все.. ((
У чоловіка теж завжди ласточка була.Так він з нею і залишився?Ну серйозна леді ви в топі, вам п'ятірочка за кмітливість
Ну как в песне :Я люблю свою машину, Знаешь почему, нехорошо что-то одному))Сразу б написал что ты про машину!
А з ними все в порядку?У чоловіка теж завжди ласточка була.Так він з нею і залишився?
Що ж ви всі так розводитесь?У чоловіка теж завжди ласточка була.Так він з нею і залишився?