Повістка до суду від ФК Позика і Онлайн Фінанс

• Автор теми Автор теми Саша19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K
навіщо вам їхати? що ви там будете робити? якщо ви не збираєтесь оскаржувати, а хочете продовжувати оплачувати вигадки мфо, то й платіть собі спокійно
А якщо ми перестанимо платити то щось буде нове чи ні ?

я не знаю, що для вас нове, а що ні.
виконавче провадження як було, так і залишиться, з відповідними наслідками
Я мав на увазі, що тоді буде якщо перестанимо платити, наприклад минулого разу нам заблокували картку для виплат пенсії, но тоді ми доказали що це карта для виплати пенсій і тоді зняли арешт, тай через питаю що може бути тоді

Я мав на увазі, що тоді буде якщо перестанимо платити, наприклад минулого разу нам заблокували картку для виплат пенсії, но тоді ми доказали що це карта для виплати пенсій і тоді зняли арешт, тай через питаю що може бути тоді
погортайте форум, мільйон повідомлень щодо наслідків виконавчого провадження
а, я, передбаченням не займаюсь)))

А як тоді можна оскаржити це ?
Олександр))) вам просто нудно і хочеться поговорити?)) чи ви по ділу?)))
бо, якщо просто поговорити, то, знову таки, на форумі мільйон тем, що таке виконавчий напис та як його оскаржити.
якщо по ділу, і збираєтесь оскаржувати, я скидав куди звернутись, і все обговорити

бо, якщо просто поговорити, то, знову таки, на форумі мільйон тем, що таке виконавчий напис та як його оскаржити.
якщо по ділу, і збираєтесь оскаржувати, я скидав куди звернутись, і все обговорити
Добре дякую, вибачаюсь за турботи, просто рідко стикаємось із таким)

І ще одне запитання, вибачаюсь за потрачений час ваший, а якщо ми зв"язались із фінансова онлайн позика і ми хотіли поговорити, но вони нам сказали дзвонити до виконавця і розбиратись, а виконавець " секретарша " сказали що ми тіпа платимо і що не знають про це, таке відчуття що вони один до одного відсилають нас, дивно якось

Останнє редагування:
Добре дякую, вибачаюсь за турботи, просто рідко стикаємось із таким)

І ще одне запитання, вибачаюсь за потрачений час ваший, а якщо ми зв"язались із фінансова онлайн позика і ми хотіли поговорити, но вони нам сказали дзвонити до виконавця і розбиратись, а виконавець " секретарша " сказали що ми тіпа платимо і що не знають про це, таке відчуття що вони один до одного відсилають нас, дивно якось
так, а питання в чому?

Ну питання в тому що порадите
я здаюся)))
вже тричі, здається, я вам написав)) у вас два варіанти, або захищатись (скасовувати напис), або платити, як платити виконавцю.
ну...або забити і не платити, якщо виконавче вам не заважає

я здаюся)))
вже тричі, здається, я вам написав)) у вас два варіанти, або захищатись (скасовувати написа), або платити, як платити виконавцю.
ну...або забити і не платити, якщо виконавче вам не заважає
Дякую, вибачаюсь 100 раз за те що потурбував

Доброго дня, сьогодні прийшла повістка в суд від " фінансова компанія позика і онлайн фінанс" що робити що порадите, чи можна скасувати суд і договоритись представниками цих компаній ?
У меня такая же ситуация случилась , скажите новый выконавець кошмарил вас,сумма осталась прежней или ещё добавили?

добрый день у кого как решиося с ними вопрос? Тоже пришло смс в вайбер что будет суд .

також заміна сторони при виконавчому написі?
також заміна сторони при виконавчому написі?
Да был он лайн финанс ,манивео помоему 2019 год .И вот пару дней назад пришло смс про суд .И пришло бумажное письмо по прописке,но его никто забирать не будет. Счета заблокированы давно.Я не проживаю в Украине с 2022 года

Да был он лайн финанс ,манивео помоему 2019 год .И вот пару дней назад пришло смс про суд .И пришло бумажное письмо по прописке,но его никто забирать не будет. Счета заблокированы давно.Я не проживаю в Украине с 2022 года
если вам не мешает исполнительное производство, то забейте.
если мешает, то надо "отменить" надпись, и все.
а там пусть хоть переменяются сто раз

Назад
Угорі