Повістка до суду від ФК Позика і Онлайн Фінанс

• Автор теми Автор теми Саша19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 233
навіщо вам їхати? що ви там будете робити? якщо ви не збираєтесь оскаржувати, а хочете продовжувати оплачувати вигадки мфо, то й платіть собі спокійно
А якщо ми перестанимо платити то щось буде нове чи ні ?

я не знаю, що для вас нове, а що ні.
виконавче провадження як було, так і залишиться, з відповідними наслідками
Я мав на увазі, що тоді буде якщо перестанимо платити, наприклад минулого разу нам заблокували картку для виплат пенсії, но тоді ми доказали що це карта для виплати пенсій і тоді зняли арешт, тай через питаю що може бути тоді

Я мав на увазі, що тоді буде якщо перестанимо платити, наприклад минулого разу нам заблокували картку для виплат пенсії, но тоді ми доказали що це карта для виплати пенсій і тоді зняли арешт, тай через питаю що може бути тоді
погортайте форум, мільйон повідомлень щодо наслідків виконавчого провадження
а, я, передбаченням не займаюсь)))

А як тоді можна оскаржити це ?
Олександр))) вам просто нудно і хочеться поговорити?)) чи ви по ділу?)))
бо, якщо просто поговорити, то, знову таки, на форумі мільйон тем, що таке виконавчий напис та як його оскаржити.
якщо по ділу, і збираєтесь оскаржувати, я скидав куди звернутись, і все обговорити

бо, якщо просто поговорити, то, знову таки, на форумі мільйон тем, що таке виконавчий напис та як його оскаржити.
якщо по ділу, і збираєтесь оскаржувати, я скидав куди звернутись, і все обговорити
Добре дякую, вибачаюсь за турботи, просто рідко стикаємось із таким)

І ще одне запитання, вибачаюсь за потрачений час ваший, а якщо ми зв"язались із фінансова онлайн позика і ми хотіли поговорити, но вони нам сказали дзвонити до виконавця і розбиратись, а виконавець " секретарша " сказали що ми тіпа платимо і що не знають про це, таке відчуття що вони один до одного відсилають нас, дивно якось

Останнє редагування:
Добре дякую, вибачаюсь за турботи, просто рідко стикаємось із таким)

І ще одне запитання, вибачаюсь за потрачений час ваший, а якщо ми зв"язались із фінансова онлайн позика і ми хотіли поговорити, но вони нам сказали дзвонити до виконавця і розбиратись, а виконавець " секретарша " сказали що ми тіпа платимо і що не знають про це, таке відчуття що вони один до одного відсилають нас, дивно якось
так, а питання в чому?

Ну питання в тому що порадите
я здаюся)))
вже тричі, здається, я вам написав)) у вас два варіанти, або захищатись (скасовувати напис), або платити, як платити виконавцю.
ну...або забити і не платити, якщо виконавче вам не заважає

я здаюся)))
вже тричі, здається, я вам написав)) у вас два варіанти, або захищатись (скасовувати написа), або платити, як платити виконавцю.
ну...або забити і не платити, якщо виконавче вам не заважає
Дякую, вибачаюсь 100 раз за те що потурбував

Назад
Угорі